Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеГолямо бърсане днеска ...
къв мазохист требе да си от месеци да шортиш възходящ тренд? и кат коригира здравословно 200 поинта да оревеш орталъкаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАло модератора - пиши си сам тогава
И трият.
А оттатък в Украйната дето платените писачи ( и неплатените дураци) от двата лагера се попържат като каруцари - не пипат. Как ще пипнат - нали си им плащат ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеОк, по принцип съм съгласен, че къси тряба да пускаме по убеждение, а дълги, за да компенсираме загубите.
докато не качат лихвите над 2-3% ще си катерят нагоре и това е, въпросът е с колкото верно друг начин да се погасят тия заеми освен да ги изяде инфлацията няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениеМоите загуби от 2 години насам са изключително и само от шортене
Макар и да пускам дълги позиции с особена погнуса и в пълен контраст с убежденията ми - досега нямам загуби от тях(става въпрос за дългосрочни разбира се, а не дейтрейдинг)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениеМоите загуби от 2 години насам са изключително и само от шортене
Макар и да пускам дълги позиции с особена погнуса и в пълен контраст с убежденията ми - досега нямам загуби от тях(става въпрос за дългосрочни разбира се, а не дейтрейдинг)
Я да видим да е мечи пазара 2 години,същата песен ли ще пееш?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Паднали са 1-2%
http://www.marketwatch.com/story/soc...ing-2014-07-15
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеЧета, не е истина това, което става. Тя каза, че биотехнологиите и социалните медии са скъпи, обаче те я игнорираха.
Аз вече ще скъсявам, ама друг път.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеДа, ама тя може да направи така, че да е права
Коментар
-
Ок, по принцип съм съгласен, че къси тряба да пускаме по убеждение, а дълги, за да компенсираме загубите.
Тъкмо си мислех за YHOO днес. Довечера имат отчет. Предполагам, че ще е пълен провал. Обаче капитализацията и е долу горе колкото е делът и в Алибаба, тоест оценката и за собствена дейност е зиро. Да не говорим пък че оценката на Алибаба е по-малка от тази на Амазон, при хипотеза, че Алибаба е много по ценна от Амазон.
Чудя се дали си струва залог Къс Амазон дълго Яху
Коментар
Коментар