Първоначално изпратено от antani
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТука няма "дъно". Няма, защото свърши с индексаджиите. Може да се говори за дъно при сектори и особено подсектори. Мисля, че сега виждам временно "дъно" при Пейпал, при О дори; привижда ми се и безобразно ясен тренд при офшорния добив. За последното се чудя се направо как не избожда очите на всички.
Изобщо не виждам дъно при ДЦК, повечето тех шитни, автопроизводителите, немската индустрия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не знам за какво дъно говориш, но преди да има поне 2-3 намаления(при това стабилни) на лихвите от страна на ФЕД не мисля, че можем да кажем, че има дългосрочно дъно
Коментар
-
Тука няма "дъно". Няма, защото свърши с индексаджиите. Може да се говори за дъно при сектори и особено подсектори. Мисля, че сега виждам временно "дъно" при Пейпал, при О дори; привижда ми се и безобразно ясен тренд при офшорния добив. За последното се чудя се направо как не избожда очите на всички.
Изобщо не виждам дъно при ДЦК, повечето тех шитни, автопроизводителите, немската индустрия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеЧакам търпеливо с 92% кеш в IB акаунта /на БФБ съм 100% инвестиран/ някъде към средата на октомври дъното да бъде стигнато. Идеално ще е към 4150-4200. Е ако отиде по-надолу още ще почакам. Не бия тъпана като някои други какви велики предсказатели са. Никой не може да предскаже пазара и не е необходимо за успех. Достатъчно е стратегия, дисциплина на купуване и продаване + риск мениджмънттова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Ако беше така, всичко щяхме да сме пуснали по една програма с алгоритъм да си купува и продава сама. Без "предсказване", с дисциплина и риск мениджмънт само, ще гледаш как паричките бавно бавно намаляват и ще се радваш, че не е бързо бързо.
92% кеш е приемливо в тази среда, но вече пропусна прекалено много нарисувани неща. Изброих ги оня ден. Естествено зависи от големината на портфейла. Лично аз изобщо не бих се занимавал с борсата, ако стигна наистина сериозни суми.
Иначе проби под 4270.
На БФБ обаче по друг начин действам, там съм 80% фундамент
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
Ще боднем още на долу,според мен. Малко,много но ще боднем.
Да кажа само,че и моето предсказание е от чаша за кафе!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеСпоред мен, от тук сме пак нагоре. За повтаряните до втръсване сектори и подсектори. Чисто вангуване естествено. Oще не съм продал CYA.
Да кажа само,че и моето предсказание е от чаша за кафе!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеЧакам търпеливо с 92% кеш в IB акаунта /на БФБ съм 100% инвестиран/ някъде към средата на октомври дъното да бъде стигнато. Идеално ще е към 4150-4200. Е ако отиде по-надолу още ще почакам. Не бия тъпана като някои други какви велики предсказатели са. Никой не може да предскаже пазара и не е необходимо за успех. Достатъчно е стратегия, дисциплина на купуване и продаване + риск мениджмънт
92% кеш е приемливо в тази среда, но вече пропусна прекалено много нарисувани неща. Изброих ги оня ден. Естествено зависи от големината на портфейла. Лично аз изобщо не бих се занимавал с борсата, ако стигна наистина сериозни суми.
Иначе проби под 4270.
Коментар
-
Чакам търпеливо с 92% кеш в IB акаунта /на БФБ съм 100% инвестиран/ някъде към средата на октомври дъното да бъде стигнато. Идеално ще е към 4150-4200. Е ако отиде по-надолу още ще почакам. Не бия тъпана като някои други какви велики предсказатели са. Никой не може да предскаже пазара и не е необходимо за успех. Достатъчно е стратегия, дисциплина на купуване и продаване + риск мениджмънт
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пък асенчо вика 7400
И за златото така вика....
Абе уникален....контра индикатор
Всички губим,че не се включва по-често !
S&P 500 Trading at a 3-Month Low
Тази тема също е за затварянеLast edited by petrg5s; 26.09.2023, 20:57.
Коментар
-
Няма какво да правя в момента на евроборсите и пуснах едно търсене за "лири". Показаха се няколко бисера.
28.07.23
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТежи ми един заем в лири, че лихвите не са на нивата от миналата година. Все още обаче мисля, че ще загубя повече, ако го покрия с usd при настоящия курс.
10.08.23. За въможен шорт на ftse
Аве, не съм много сигурен. gbp е бая надценена и обезценката спрямо долара може да задържи цените.
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеО очевидно ще пребъде. Обаче на тази цена просто не е изгодно. За MPW обаче изобщо не е сигурно с този дълг. Едва ли е нужно да обяснявам, че това си е мое мнение. Още повече MPW играе бая и спокойно някой ден може да е +10%, а друг -20%.
Ако се измъкнат с някоя шантава сделка, може да отиде до 8-9, да удвои. Няма обче да участвам. 100% не е достатъчно в случая.
Коментар
-
Пеше, наплюй и някое от моите, че носи късмет.
===
Иначе гуруто обяснява, че ако затворим >4270, ще имаме куче Лайка. Съчетава се с факта, че много фондове са късо на пазара и вероятно ще покриват. Може да купя Пейпал преди затваряне.
Rien ne va plus
Да видим дали стомната ще пусне вода 2-ри път или ще се пукне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеПеше, наплюй и някое от моите, че носи късмет.
.
https://i.imgur.com/jX5ZbR3.png
Рибок,ти си на брояча.С другите две звезди
С огромната ви "познаваемост" къде 2 сериозни и то средносрочни движения ги проспахте,но "печелите" ужким.И то милиярди
Коментар
Коментар