IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    купуаме ги колега, как кво да ги прайм или искаш на 100 да си ги купуиш
    Що пък трябва да се върнат на 100 Може да идат обратно на 1

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
      Ае батета, кво мислите за DRYS? Интересни са ми тези хартии, но не знам какво да ги правим.
      купуаме ги колега, как кво да ги прайм или искаш на 100 да си ги купуиш

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение

Не го ли прочете някъде. Голям номер са ти извъртяли.
        Иначе тез сухите кораби не ги знам. Ама като видиш движението на цената от близо 100 на 1,5 Не знам акционерите как са го понесли Гледам някви спин-офи е имало големи врътки. Счетоводната цена на акция май е към 10 кинта. Доста дебело. Ако тръгнеш да отиграваш това, имаш към 200% потенциал. Не е зле.
        това са гърци некви, византийци дейва. Нещо е потънала гемията . ха ха ха
        Custodite sortem vestram

Коментар

ей дейва, днеска ли са сменили часовника ве. пише затворено, викам си - w t fffff

Не го ли прочете някъде. Голям номер са ти извъртяли.
          Иначе тез сухите кораби не ги знам. Ама като видиш движението на цената от близо 100 на 1,5 Не знам акционерите как са го понесли Гледам някви спин-офи е имало големи врътки. Счетоводната цена на акция май е към 10 кинта. Доста дебело. Ако тръгнеш да отиграваш това, имаш към 200% потенциал. Не е зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Явно съм прекалено прост да намеря резон за шортене на голям батко с РЕ под 7...
            Ако е заради стейка им в Русия - също тоже е неправилно.
            Сетих се един върпос специално. Колко е ПЕ на компания, дето като теглиш чертата и е точно, ама баш, съвсем на 0?
            Custodite sortem vestram

Коментар

• ей дейва, днеска ли са сменили часовника ве. пише затворено, викам си - w t fffff
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Явно съм прекалено прост да намеря резон за шортене на голям батко с РЕ под 7...
                Нз батка, шорт съм от 500 насам, търся 450. Иначе много ми хареса как казваш голям батко.
                Custodite sortem vestram

Коментар

.............. и шорт BP

Коментар

• Ае батета, кво мислите за DRYS? Интересни са ми тези хартии, но не знам какво да ги правим.
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                      Не съм запознат с тази компания, но коефицентите изглеждат много добри при текущата цена!
                      http://finviz.com/quote.ashx?t=NSU

Мисля Клифа ще им е трудничко да се конкурират с Валето в бъдеще.
                      Ако ша да е канадско добивно това е дето си заслужава най много според мене.
                      Имат една от най добрите световни мини с огромен потенциал.
                      Бъкани са с кеш и се ослушват да придобият още някой, ма се затрудняват понеже трудно се откриват такива с тяхната рентабилност.
                      В 1 момент ако не му намерят приложение може и да увеличат поне двойно дивидента.
                      Не е далеко времето и артията да даде дабъл.
                      Сега е момента да се използва негативния сантимент към медта заради Китай.
                      Аз съм на 3.50 средна, пак иде към мене

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                        CLF го пребиха.... Аз лично го чакам още малко надолу, но не по-късно от следващите данни за китайската икономика - защото имам чувство, че ще изкарат някакви добри новини преди партийните лидери да се ядосат
                        Не съм запознат с тази компания, но коефицентите изглеждат много добри при текущата цена!

Коментар

Дайте някоя добра идея за нещо евтинко.
                          CLF го пребиха.... Аз лично го чакам още малко надолу, но не по-късно от следващите данни за китайската икономика - защото имам чувство, че ще изкарат някакви добри новини преди партийните лидери да се ядосат
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Единственото евтино, което са намира са разни добивни компании, мини, дрилъри и други такива. И тук е проблема. Ако се очаква ръстеж на икономиките, що тогава всички суровини и компаниите в сектора са на дъното, а всичко друго по върховете. Няма как и двете тези да са верни. Едната страна не е в час.

На мен лично най-евтин ми е късия СиП. От туй по-евтино няма. Ама ш*баните японци много бъркат работата. Заради тъпия кери трейд, индексите не могат да коригират като хората. Ама нищо, ще им дойде времето. Просто не трябва да се прибързва.

Коментар

Ми нз баце на найс бяхме лонг XLU, и Duke, в ойропа имахме GDF suez и Eon. иначе съм лонг Veoliа и шорт BP
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Дайте някоя добра идея за нещо евтинко.

Коментар

Working...
                                X