If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Есента трайно под 8 000, а после догодина 6 500 - 7000
Охх ти жив ли си бе, тарикат
Изпълзяхте и мечетата че 4 месеца бичи пазар се бяхте изпокрили.
Радвам се да ви видя всички във форума.
Най-много да панде до 9000 ама и това не вярвам, другата седмица сме нагоре. Днес беше ефекта на края на месеца.
Ок, става ума за това : http://www.dramexchange.com/
Дейтрейдърите следят спотцените на паметта там и понеже отдавна не са виждали ден в който падат, вероятно са се паникъосали. Все пак обемите продажби са сравнително лесно прогнозируеми и единствената неизвестна между два отчета е средната продажна цена. Всъщност не повече от 10% от стоката си Микрон продава на този пазар. Останалите 90% са по дългосрочни договори, където цените не зависят толкова брутално от това какво става на Илиенци.
И въпреки, че го знаят това спомените за 20 годишната ценова война са още живи и палят страховете.
Реализира ми се засадата на 30.05, с тая добавка направих 31.1 средна.
Ако се изсули още ще купувам и на 28 и 26.
Добавка и на 6.30 на TGA, усредних се на 6.51. Силно препоръчителен папир, бъдещ недалечен дабъл, търгува се почти на нивата когато яко се лееше кръв в Кайро.
Продадох 1% от SDS-та.
Взе да става интересно, май утре ще нареждам нов трансфер та да съм по флексибилен.
Ок, става ума за това : http://www.dramexchange.com/
Дейтрейдърите следят спотцените на паметта там и понеже отдавна не са виждали ден в който падат, вероятно са се паникъосали. Все пак обемите продажби са сравнително лесно прогнозируеми и единствената неизвестна между два отчета е средната продажна цена. Всъщност не повече от 10% от стоката си Микрон продава на този пазар. Останалите 90% са по дългосрочни договори, където цените не зависят толкова брутално от това какво става на Илиенци.
И въпреки, че го знаят това спомените за 20 годишната ценова война са още живи и палят страховете.
Aй ай ай, - 6.5% на примаркет...па не видим някакви кой знай какви новини.
Поради що мислиш така се е избушила артийката ?
Дали пък няма шанс да се плясне до ок. ма 200 / ~ 25-26$ та да допълним по харно на нисичкото ?
Едногодишният ми таргет е 50. До края на икономическия цикъл вероятно ще видим и 80. Това е върхът от дотком балона. Не мога да ти обясня защо, но винаги така става . Сега, откъде ще мине за да стигне до там - не знам, може да мине и през 25.
Е мошака има моята игра . Пускаш примамката и чакаш то все става.и сега купува и пак ще му излязат.толкова е лесно .проста електронна игра. на need for speed съм най добър
А може и да е това, което ти предполагаш.
Тук http://www.filingsanalysis.com/secur...p?id=595112103
има един играч на покер Дейвид Ейнхорн, който държи 18.56% от капитала си (над милиард) в акцията от времето когато цената беше между 9 и 13 долара.
Или пък другия, който държи 21.25% от портфейла си в акцията.
Леле такова чудо за първи път виждам.
Този има милиарден портфейл диверсифициран между 4 акции
Aй ай ай, - 6.5% на примаркет...па не видим някакви кой знай какви новини.
Поради що мислиш така се е избушила артийката ?
Дали пък няма шанс да се плясне до ок. ма 200 / ~ 25-26$ та да допълним по харно на нисичкото ?
Коментар