Как да си бик при такова смешно каканижене 10 години за едни 500 бройки дето за два дни и си ги взех.сбъркана работа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеми дат каа аз го подпирам само казвам му, че до септември ще стои над 9150 са дали ше е така или няма не знам, ама и за по-висок връх се съмнявам, май приключихме с рекордите ше се лутаме са между едни 2К пункта напред назад, което не е никак зле ...
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеХемилио как си?
Имаше ли къси на ДАКС-а?
Аз отварям само дълги и взех да зареждам дълги за голямото РАЛИ есента?
Ако някой е скъсявал ДАКС-а евала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеВчера беше само пробно, но днес ще има истинска сеч а?
ще го закрепят бре, show must go onи да не го закрепят все тая. но ми стана смешно как се напъваха пък сега се скриха
Коментар
-
Изчакай, ще може да заредиш поне на 7500-8000
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеХемилио как си?
Имаше ли къси на ДАКС-а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДубрутру
Я да видим как ще започнем новия месец?
Имаше ли къси на ДАКС-а?
Коментар
-
Вчера беше само пробно, но днес ще има истинска сеч а?
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеrun for the hillsднеска номера с диповете няма да мине та приключвам
Коментар
-
Ти не разбра ли че всички минават на говеждо меню, от сега та чак до ... пролетта
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеОхх ти жив ли си бе, тарикат
Изпълзяхте и мечетата че 4 месеца бичи пазар се бяхте изпокрили.
Радвам се да ви видя всички във форума.
Най-много да панде до 9000 ама и това не вярвам, другата седмица сме нагоре. Днес беше ефекта на края на месеца.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеИмаше долу един най големия обем да тестваме.забравих го къде беше трябва да погледна
Коментар
Коментар