IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сеч уа буратино.мухахаааааа ръсте ли нослето

Коментар

• РЪСТ !!!

Сега един ръст от мен и обръщам пазара.
      Много сме близо до дъното който има намерение да пуска дълги сега е момента.
      На СиП и на ДАКС

Коментар

• Мечките едвам започват. То това до днес си беше консолидация. Сега почва корекцията, която като нищо може да премине и към мечи пазар.

Коментар

• ало,мечките.успокойте топката де.оляхте се днес
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Струва ми се че корекцията в САЩ започна току що. Да видим сега колко ще падне

Коментар

• Бях ви обещал 16767 е почти сме тук.благодаря за вниманието.откопчайте коланите.хохохо

Коментар

• Удриииииии пипелота

Коментар

• Нема лабаво при Браса, скоро ще задмине и Валето ..с тая метеоритна скорост не знам дали предното дъно на 10$ ке ли да удържи...

Коментар

• Ай наздраве за 9358
                    тъс фигура дето обръща дакса не я познавам . някой да я интерпретира
                    Last edited by the architect; 01.10.2014, 19:06.

Коментар

• Що така бе Мице!!!Работни места нагоре,"те" надолуууууу!!!

Значи чертането е по-важнооо!!!

Коментар

• Щото да играеш късо у дома е по-сладко отколкото дълго в чужбина.
                        Или?

Коментар

• ай сети са ся що гнидите си прибират доларесите о време

Коментар

• Зеления крокодил мина през 1.26 кат доматено колче, следва 1.25 съвсем скоро
                            Направо размаза недъгавото евро....

Коментар

• правя десетки левове кяриме колко бритнинадявам се кефалите и скумриите да ме разберат

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                ей ама в петък какво оптимистично беше бичаци . ръст ръст .знам че са ви малки мозъчетата ама все трябва да хвърляте до петък
                                Тухларов,ти направи ли 221% профит бре!!!

Коментар

Working...
                                X