добър вечер дуке, то напук тук съм само аз срещу няколко много богати мошацо еврей . но те миришат и не могат да ме уплашат така че пускай дълги бъди както ти казва природата . мен друго ми казва
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеАх елате пиленца при баткооо...
ПС Ванка, попрегледай пак какво съдържа DBA, мисля че не е много удачно за целта.
Аз последната седмица излязох изцяло от CORN (таксите се оказаха прекалено високи за вкуса ми) и се прехвърлих поравно в JJG и WEAT.
Коментар
-
данчо не ми се вярва да пропусне да изрисува чутурляк тъй че къси даксовци. ай ша се плашим от некви миризливи мошетаLast edited by the architect; 20.08.2014, 20:04.
Коментар
-
абе дъртия чутура лииии направил . добавка за 15000 есента чакам тест на злото на 1285 после ще става страшноLast edited by the architect; 20.08.2014, 19:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеАз чакам гюмеджийската аграрите на 25.50
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНяма са пуашите, Шорош да си съ шъроши там, нема страшно.
Ей гий на, жилетките минаха 100-ка, а кой има жилетки от маркет простуда се не бои
Разкарах аз 10% на 101$, направо задължително си бе при рси над 82.....ма все още ми са 1/3 от нисе и над 1/5 от общите.
Влезнах пак 2% къс спайчо със седесарчета. Ще донаждам по нанагорнището...га наближим 2 хилки трябва да имам поне 6%. Неприкосновения кеш вече го поддържам на 10% минимум.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеа и още нещо . мошето Сорос нали чакаше срифффффф на хакциите . ей сега приятелите му бият стопове
Ей гий на, жилетките минаха 100-ка, а кой има жилетки от маркет простуда се не бои
Разкарах аз 10% на 101$, направо задължително си бе при рси над 82.....ма все още ми са 1/3 от нисе и над 1/5 от общите.
Влезнах пак 2% къс спайчо със седесарчета. Ще донаждам по нанагорнището...га наближим 2 хилки трябва да имам поне 6%. Неприкосновения кеш вече го поддържам на 10% минимум.
Коментар
Коментар