If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
кво ми е на fear index нищо му нема как да не е бил по високо я погледни кви копия има са е на 20 еее голема работа а до 50-60 има време като гледам каква злобна дивергенция има на месечна ше има един мега-грозен spike .....
еее те са щом са се усрали шредстаам си кво ше е като падне на 1600 изведнъж, ше изпаднат в шок, а ше им се наложи да го преживеят ... че и до 1200 ше им се наложи да го преживеят некак си ...
В IB гледам спредовете със реалтайм котировки.
Това thinkorswim е платформа на ameritrade. Демо сметка ли трябва да си направя. Или е нещо друго?
Интересно е че спредовете се търгуват по-изгодно от сумата на съставните им - все едно са отделен инструмент. Което би трябвало да дава възможност за арбитраж?!? Ако бяха ликвидни...
кво значи не са ликвидни бре jori, нали купуваш самите опции те са достатъчно ликвидни, ти не купуваш друго ... като има на опция по 50K open interest тва не е ли ликвидно
Това 8800 удържа за сега че да видим.
Май се забави спада, щото преди падаше като тухла четворка хвърлена от 8мия етаж.
Но не е на добре работатат ако Америка засили спада отиваме в блатото.
Това 8800 удържа за сега че да видим.
Май се забави спада, щото преди падаше като тухла четворка хвърлена от 8мия етаж.
Но не е на добре работатат ако Америка засили спада отиваме в блатото.
Колкото повече го мисля, толкова по-малко вероятно ми се струва. Като цяло сесията оттатък океана ще се окаже доста важна днес за въпроса 'Ша рейнджи ли, ша пада ли?'
Щото нови върхове е ясно вече, че няма да видим
Колкото повече го мисля, толкова по-малко вероятно ми се струва. Като цяло сесията оттатък океана ще се окаже доста важна днес за въпроса 'Ша рейнджи ли, ша пада ли?'
Щото нови върхове е ясно вече, че няма да видим
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
на 8500 има гап другари требе да се затвори и без тва треа да слезне все някога до 6000 нали Хемилио треа да затвори късите, са е той на ход нема дъна вече всичко е бездънно .....
Коментар