If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Закрих си болшинството къси, само 1% остана.
Сега с над 25% кеш се чудя де да го намърдам...
Чи и даже зрънчовците и дрилърите на зеленко днес .
Ослушвам се за UCO, ма мисля да поизчакам още малко дано се скине та да напълня по евтинко
Инак оня палавник GDXJ почти ме облизва вече на първата засада на 31$..ще има още доста до 24-25 $
Някакви други идеи ?
изчакай още
слез по-надолу и чакай, те сами ще се наденат
Закрих си болшинството къси, само 1% остана.
Сега с над 25% кеш се чудя де да го намърдам...
Чи и даже зрънчовците и дрилърите на зеленко днес .
Ослушвам се за UCO, ма мисля да поизчакам още малко дано се скине та да напълня по евтинко
Инак оня палавник GDXJ почти ме облизва вече на първата засада на 31$..ще има още доста до 24-25 $
нц. нещете чутури няма да ви казвам . то все едно не се вижда
аз тъй или иначе преместих всичко в IB там неам DAX CFD или поне не съм гледал спрех CFDто само на опции на SPX, RUT и акциони минах - повече жълтици от CFD и не треперим вече да му бдим над фашагата да ми подскача като побъркано ...
живо здраво майкъле .аз чакам да бият този обем на 1ч дето стой от средата на август на 9040 . тогава може да се окопитят бичаците . този обем мужду другото от 7000 досега си е дъ бест . ама и това 8888 как ми се иска да го чукнат разбираш ли .от 9888 до 8888 са точно илядо . как смятам самооооооооооо страшен съм
абе ти си феноменален ве от твойте чутури нема ли нешо на фронта ?....
живо здраво майкъле .аз чакам да бият този обем на 1ч дето стой от средата на август на 9040 . тогава може да се окопитят бичаците . този обем мужду другото от 7000 досега си е дъ бест . ама и това 8888 как ми се иска да го чукнат разбираш ли .от 9888 до 8888 са точно илядо . как смятам самооооооооооо страшен съм
Майкъле пак сме на тема втора световна. Не каза за комплексите освен зъболекарски кабинет какво да добави зидароф.мухаааааа
ем ей и фашагата имаше дупка там доле къде 9100 и там отиде нал тъй, дет има дупки треа се запълват, дали у дискотеката, на плажот, по комшииски дали у чартот ...
Коментар