If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
днес е добър филма.телекомите МИ изкъртиха мивките
валето се позавърна, жилетките са по бързи от светлината.ядосвам се че при жилетките съм на договори с две думи хич, ме няма
бабички купихте ли си?
Аз в САЩ докато не видя какво ще се случи когато лихвите почнат да се качват съм предпазлив като вълк. Не пипам нищо дългосрочно. Поне до като не видя какво се случва когато загърмят лихвите. До септември нещата бяха горе долу спокойни. Но тази волатилност октомври не е на добре. Всички са спусъка, пък още дори няма далечни гърмежи. Така че поне при мен е сейфти фърст.
днес е добър филма.телекомите МИ изкъртиха мивките
валето се позавърна, жилетките са по бързи от светлината.ядосвам се че при жилетките съм на договори с две думи хич, ме няма
бабички купихте ли си?
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Давай мой Даксчо. Препускай, галопирай, гази мечки, не се спирай....давай, давй
В този ред на мисли, баба ви Йелън кога ще се изказва ? Че мисля да затворя повечето неща Че съм бик, бик съм. Че пазара е изконсумирал спирането на печатница, изконсумирал я е....ама разума победи и вика да осребрявам Та кога ще говори дъртата ?
Осребрявай ДАКС-а е слаб, дори да вдигне 10 000 са мираж най-много 9200-9300.
10 000 догодина Юли.
Давай мой Даксчо. Препускай, галопирай, гази мечки, не се спирай....давай, давй
В този ред на мисли, баба ви Йелън кога ще се изказва ? Че мисля да затворя повечето неща Че съм бик, бик съм. Че пазара е изконсумирал спирането на печатница, изконсумирал я е....ама разума победи и вика да осребрявам Та кога ще говори дъртата ?
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар