If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днешната графика потвърждава колко си бил проницателен
А разбра ли как се формира цената ? Сегашните цени на петрола не са на абсолютното дъно докато тази на UCO продължава да копае
Нещо корелацията хич я няма ....
Днес е абсолютното дъно 46,10
UCO отразява дневния спад/ръст по 2, но за по-дълъг период не е много точен инструмент.
Вчера продадох UCO-то със символична печалба, днес май петрола ще търси ново дъно.
Днешната графика потвърждава колко си бил проницателен
А разбра ли как се формира цената ? Сегашните цени на петрола не са на абсолютното дъно докато тази на UCO продължава да копае
Нещо корелацията хич я няма ....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Аз тия дни се чудя дали в допълнение към хеджа да не отворя двойка позиция в еднакви количества SCO / UCO и да ги търгувам активно през 5-10% по типа "sell high buy low. Теоретично към дъното би трябвало да имам повече UCO и да съм подготвен добре за ралито което ще последва.
Ма не съм го тествал номера дори и на демо, та не знам...
Някой има ли опит с такива трейдове ?
ПС Ма сидрила яко се скина под кръглото10$, а...дали дъното му ще е около 6-7$ като 2009
Според мен няма никакъв смисъл да държиш 2-те едновременно - ще плащаш за да си неутрален, което можеш да го постигнеш безплатно като не влизаш въобще.
Може да има смисъл ако под определена цена на петрола поддържаш/допълваш UCO, а над нея SCO.
Аз лично предпочитам само посоката нагоре да отигравам и то с 1x etf.
Това с еднаквите количества е много съмнително - еднакъв брой акции или с еднаква стойност? И в двата случая няма да си неутрален.
Аз тия дни се чудя дали в допълнение към хеджа да не отворя двойка позиция в еднакви количества SCO / UCO и да ги търгувам активно през 5-10% по типа "sell high buy low. Теоретично към дъното би трябвало да имам повече UCO и да съм подготвен добре за ралито което ще последва.
ПС Ма сидрила яко се скина под кръглото10$, а...дали дъното му ще е около 6-7$ като 2009
И аз гледам Сийдрила, че влезе надълбокото под 10 $, дали ще има дъно времето ще покаже...
Вчера продадох UCO-то със символична печалба, днес май петрола ще търси ново дъно.
Добре си сторил струва ми се.
Коментар