IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
    Вчера всъщност бе много поучителен ден за мен и то безплатен. Нагледно пазарите ми обясниха какво да правя до Септември/ до нова година - дано се възползвам
    Aз лично не бих ти го препоръчал....какво е направил в отделен ден някой алогичен лунатик какъвто е маркета напоследък - не говори нищо за бъдещ пърформънс.

Ако някой ми бе казал преди фед да вляза трипъл бул на олио, злато, евро, спай и русия - щях да му се изсмея.....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Олиото и то зависи доста от силата/слабостта на $, какво не ти е ясно ?
      Днеска си се върна в тренда да рони дъното( зер и резервоарите пълни както никога). златото и среброто се бавят, ама и те ще...няма де да идат. GOR 25.
      Това за долара и олиото ясно, просто се чудя дали има още нещо, което да изпускам. Вчера всъщност бе много поучителен ден за мен и то безплатен. Нагледно пазарите ми обясниха какво да правя до Септември/ до нова година - дано се възползвам
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Нещо пак изпускам цялостната картина - след ФЕД вчера златото и среброто се вдигат - ОК. Защо обаче петролът тръгна с тях, има ли желание някой да обясни според него и въобще има ли връзка?
        Олиото и то зависи доста от силата/слабостта на $, какво не ти е ясно ?
        Днеска си се върна в тренда да рони дъното( зер и резервоарите пълни както никога). златото и среброто се бавят, ама и те ще...няма де да идат. GOR 25.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
          Къде е дъното на PBR и има ли смисъл да се пазарува в момента?
          Дългът е огромен - около 170 млрд, компанията май ще продължава да е кръводарител, мазалото с корупцията скоро не виждам как ще се оправи, а и май, май на държавата не й дреме за миноритарите.
          Нашата Дилма излиза суха след като Върховния съд, че няма доказателства за нея.
          Дъното...казва ли ти някой, пък и смейш ли да попиташ...
          Колкото повече кръв, толкова по добре.
          Винаги си заслужава нещо, което надали ще фалира, но пък ще струва минимум х 3 х4 ако ще да е и след 10 години, а ми се струва че доста по скоро ще е.
          Ама шупето си е голям страх, аз съм му посветил само 1% от портфейла, сори, ама нямам топки за повече...засега де

PS Виж тука не ме e толкова пъз - сътветно и повечко проценти съм му дал.
          http://finviz.com/quote.ashx?t=TGA
          Last edited by pipbel; 19.03.2015, 21:04.

Коментар

• Нещо пак изпускам цялостната картина - след ФЕД вчера златото и среброто се вдигат - ОК. Защо обаче петролът тръгна с тях, има ли желание някой да обясни според него и въобще има ли връзка?
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Къде е дъното на PBR и има ли смисъл да се пазарува в момента?
              Дългът е огромен - около 170 млрд, компанията май ще продължава да е кръводарител, мазалото с корупцията скоро не виждам как ще се оправи, а и май, май на държавата не й дреме за миноритарите.
              Нашата Дилма излиза суха след като Върховния съд, че няма доказателства за нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                Каква къса позиция те гони не знам)) А тези пари с които работя са разбира се в долари + 10 М шорт на еврото от вчера. Това е нищо за мен след като почти нищо не правя на пазара и чакам. Проблема е че вече не знам какво чакам и какво да чакам...))
                Ама всеки с проблемите си))
                Да си на кеш реално си е шорт на акциите без ливъридж. Ако акциите се качват ти губиш кеш защото с него вече можеш да си купиш по малко акции или там каквото друго следиш. Това че си в доалри също си е шорт на еврото, както и на всички останали валути, защото ако еврото пада ще печелиш и т.н Това имах предид като казах че не може да не правиш нищо. Всеки капитал е в някакъв актив и това си носи съответните рискове.
                А за това че не знаеш какво чакаш не се притеснявай. Като дойде ще го видиш и ще разбереш какво си чакал
                Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Няма

Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                  Не ако излязат с дефицита който имат и с изкуствената икономика за 1 година стандарта им на живот ще стане близък до този на БГ. За това и няма д излязат само приказват и се пазарят.
                  Няма да е така според мен. Ще напечатат бая пари. Драхмата ще е евтина но вътрешно нещата ще се успокоят. Хората ще имат работа. Гърция ще вземе голяма част от туристите поради ниски цени и икономиката ще живне. . Гърците имат много кинти в евро дето са ги крали толкова време. Между другото Гърция преди Сириза имаше излишък а не дефицит последната година...и сега се очертава наистина дефицит но той е в рамките на разумното. Освен това ще спрат да плащат милиярдите лихви по дълга.
                  Само стой и гледай.

Коментар

• ....

Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                    Това че както разбирам си на 90% кеш не е нищо и не може да е правене на нищо. Това си е къса позиция на акциите, петрола, златото и останалите видове активи съчетана с дълга позиция на валутата в която ти е кеша
                    Каква къса позиция те гони не знам)) А тези пари с които работя са разбира се в долари + 10 М шорт на еврото от вчера. Това е нищо за мен след като почти нищо не правя на пазара и чакам. Проблема е че вече не знам какво чакам и какво да чакам...))
                    Ама всеки с проблемите си))

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                      Не само мога ами и ще го направя. Нищото.
                      Това че както разбирам си на 90% кеш не е нищо и не може да е правене на нищо. Това си е къса позиция на акциите, петрола, златото и останалите видове активи съчетана с дълга позиция на валутата в която ти е кеша
                      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Biogen ще изкарват резултати за лекарството си срещу алцхаймер в петък. Следващите месеци или ще потъне с 30% или ще скочи двойно, че и тройно.
                        Съмнява ме че с толкова ще се промени цената в която и да е посока.
                        Вече поне половината очаквания са калкулирани в цената...то и по раздутите мултипъли си личи.
                        Мен повече ме кефи настъпващото отчаяние в биволите при гилд предвид дългата консолидация там на едни нива. Наскоро четох че мечия сантимент е достигнал нови висини там.
                        Предпоставките за добър ръст са налице.

Коментар

• Ясно, не знаех, че така правят

Нещата днес са надолу - доказателството колко емоционална беше вчера цялата реакция. Мисля, че съвсем скоро отново Гърция ще доминира новините и ще се отворят възможности по-ниско...

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
                            Insider Selling: Biogen Idec Director Sells 4,667 Shares of Stock (BIIB) видях аз... Май знам кое ще бъде.
                            Това е автоматична продажба. Инсайдерите в САЩ масово прехвърлят на компаниите да им организират автоматични продажби на акциите, които получават като възнаграждение за да не ги съдят след това за търговия с вътрешна информация. Тези сделки не показват нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Biogen ще изкарват резултати за лекарството си срещу алцхаймер в петък. Следващите месеци или ще потъне с 30% или ще скочи двойно, че и тройно.
                              Insider Selling: Biogen Idec Director Sells 4,667 Shares of Stock (BIIB) видях аз... Май знам кое ще бъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                                Ми ха вземи TBT тогава щом мислиш така.
                                На мен ми се струва че ако падне ще е с по малко отколкото целия пазар.
                                Ако има паника - ще ги набутат пак в трежърита и/или кеш/злато мъните.
                                Не виждам къде другаде.
                                За златото съгласен, ама аз там го играя наполовина GLD GGN с 6% доходност, а и хеджирано солидно с DZZ че и ZSL ....та не го мисля много.
                                Аз имам TBT държа си го като хедж, въпреки че в момента е яко на червено. И в общи линии ако лихвите вземат че почнат яко да скачат се надявам да ми изглади колебания дори и ако пазарите наистина вземат да се сриват.

Коментар

Working...
                                X