Първоначално изпратено от Alonso
Разгледай мнение
Моето лично поведение е след като включа телевизора да прескоча всеки канал на който ме посрещне раклама или филм от формата сезон x, епизод y.
Допускам, че е възможно пийпълметрията да преброи и докладва, че съм гледал за една вечер 101 канала, докато аз съм превъртал и псувал, но тълкуването на тези резултати вече си е отговорност на хора на които им плащат за това.
И да, в случай, че намеря хубаво съдържание, зареждам се с търпение и се включвам час-два по-късно, като старателно избягвам рекламите.
Ако аз имам нещо общо със средно-статистическия потребител, то това би означавало, че за телевизиите не е вариант да ми ограничат възможността за избор на съдържание или доставчик, защото аз вече нямам никакъв проблем да се откажа да ги гледам.
Сега, това което спомена за Виваком - опцията да превърташ до програмата 24 часа назад. Наистина е силно.
Съветът ми е като потребител внимателно да провериш дали и колко канала са осигурили с тази възможност. Вероятно не става дума за всички, защото си е сериозна инвестиция.
Аз самия преди няколко месеца сключих договор с Мобилтел, точно заради тази функционалност. Обещаха ми да записват каналите до 7 часа назад. Няколко, часа по-късно установих, че записват само два канала - Нова Телевизия и Канал 1.
А останалите не ги записват изобщо. Това силно накърни самочувствието ми през следващите няколко дена

Коментар