If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ами едно време и зехтина и еврака по същия начин ги изсулиха със слоу моушън майкъле . да не се разкудкудякват кокошките . но винаги трябва да бъдем нащрек спрямо мошетата ето сега знаят че всеки чака на дакса 11111 и бичат гадовете измамни
Дали фашагата не тръгна за 11111
Нова инжекция от 2 млрд. евро за гръцките банки
на тия западни гадове и 111 дакс им е много
тея са го играят slow motion скиаш ли кви са галантни ...... да не ти изкарат акъла, как полека слиза асансьора ..... С еврака кво стана има ли парапет, разпадна ли се вече ???
От тези дето дават дивиденти и са американски BMY ми изглежда най-добре. Но и те ми се струват доста скъпи към момента. Може тяхното лекарство таргетиращо PD 1 да се окаже тотален блокбастър, но може и да не се окаже. А пазара реално залага почти сигурен огромен успех. Мерк се търгува на такива високи коефициенти също заради тяхното лекарство таргетиращо същия протеин. Но бристол майерс изглежда че има по-високи възможности. А в тази сфера работят още доста фирми две вече се издъниха първоначално - но бяха по-малки. Но и Рош се целят към подобен протеин а се търгуват на доста по-ниски коефициенти.
Мен лично мерк не ме кефи. тези се дънят в почти всичко което подхванат. А и ми изглеждат скъпи честно казано. Прекалено много добри очаквания.
Aз все пак си взех малко.
Като казах чичовото се сетих за един стар залог с тебе и Продито от преди 1.5г при прощъпалника ми на нисето.
Доволен че съм познал. Тева още миналия месец си е ударила таргета.
Друг е въпроса че аз тогава не държах, направих за месец бързи 15% и избягах.
Докато трагедията за инвеститорите на софармата продължава вече над 10г. и края и се не види.
Евреите никога не трябва се подценяват кога става дума за злато, пари или илачи.
Ма тъй като гледам че се навъртат туканка фарма фенове - ако са съгласни бих се хванал на 1 здрав облог, да кажем с 3 годишен хоризонт.
Фармата - 3.30 сега, Тева - 37 $
Таргет 80% - т.е. Фарма 5.94лв Тева - 66.6$
Съгласни ?
Равен, дали да не почна да градя позиция и при Мерк.....гледам го падна под 60$
Покрай гилда и ентата с бъдещия конкурент да покрием целия хепС спектър
Пък и на ев/ебитда си е с 1/3 по евтин от чичовия балоняк..плюс нелош 3% дивидент
Мен лично мерк не ме кефи. тези се дънят в почти всичко което подхванат. А и ми изглеждат скъпи честно казано. Прекалено много добри очаквания.
Равен, дали да не почна да градя позиция и при Мерк.....гледам го падна под 60$
Покрай гилда и ентата с бъдещия конкурент да покрием целия хепС спектър
Пък и на ев/ебитда си е с 1/3 по евтин от чичовия балоняк..плюс нелош 3% дивидент
тука вече нема Кремъл нема Франкфурт, каквото покаже директора SPX всички слушат и изпълняват. Оня Драги нек си печати той на никой не пречи, ако се препъне шефот SPX падат първо всички други - той последен .....
За такъв кратък период всичко е възможно. Моя хоризонт е от шест месеца нагоре. Не ми се стои постоянно пред монитора че да ловя супер краткосрочни движения.
ми имам weekly target и така
ина4е лонг терм сам topic like food and bevergaes, water, etc.
Коментар