If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дали фашагата не тръгна за 11111
Нова инжекция от 2 млрд. евро за гръцките банки
на тия западни гадове и 111 дакс им е много
тея са го играят slow motion скиаш ли кви са галантни ...... да не ти изкарат акъла, как полека слиза асансьора ..... С еврака кво стана има ли парапет, разпадна ли се вече ???
От тези дето дават дивиденти и са американски BMY ми изглежда най-добре. Но и те ми се струват доста скъпи към момента. Може тяхното лекарство таргетиращо PD 1 да се окаже тотален блокбастър, но може и да не се окаже. А пазара реално залага почти сигурен огромен успех. Мерк се търгува на такива високи коефициенти също заради тяхното лекарство таргетиращо същия протеин. Но бристол майерс изглежда че има по-високи възможности. А в тази сфера работят още доста фирми две вече се издъниха първоначално - но бяха по-малки. Но и Рош се целят към подобен протеин а се търгуват на доста по-ниски коефициенти.
Мен лично мерк не ме кефи. тези се дънят в почти всичко което подхванат. А и ми изглеждат скъпи честно казано. Прекалено много добри очаквания.
Aз все пак си взех малко.
Като казах чичовото се сетих за един стар залог с тебе и Продито от преди 1.5г при прощъпалника ми на нисето.
Доволен че съм познал. Тева още миналия месец си е ударила таргета.
Друг е въпроса че аз тогава не държах, направих за месец бързи 15% и избягах.
Докато трагедията за инвеститорите на софармата продължава вече над 10г. и края и се не види.
Евреите никога не трябва се подценяват кога става дума за злато, пари или илачи.
Ма тъй като гледам че се навъртат туканка фарма фенове - ако са съгласни бих се хванал на 1 здрав облог, да кажем с 3 годишен хоризонт.
Фармата - 3.30 сега, Тева - 37 $
Таргет 80% - т.е. Фарма 5.94лв Тева - 66.6$
Съгласни ?
Равен, дали да не почна да градя позиция и при Мерк.....гледам го падна под 60$
Покрай гилда и ентата с бъдещия конкурент да покрием целия хепС спектър
Пък и на ев/ебитда си е с 1/3 по евтин от чичовия балоняк..плюс нелош 3% дивидент
Мен лично мерк не ме кефи. тези се дънят в почти всичко което подхванат. А и ми изглеждат скъпи честно казано. Прекалено много добри очаквания.
Равен, дали да не почна да градя позиция и при Мерк.....гледам го падна под 60$
Покрай гилда и ентата с бъдещия конкурент да покрием целия хепС спектър
Пък и на ев/ебитда си е с 1/3 по евтин от чичовия балоняк..плюс нелош 3% дивидент
тука вече нема Кремъл нема Франкфурт, каквото покаже директора SPX всички слушат и изпълняват. Оня Драги нек си печати той на никой не пречи, ако се препъне шефот SPX падат първо всички други - той последен .....
За такъв кратък период всичко е възможно. Моя хоризонт е от шест месеца нагоре. Не ми се стои постоянно пред монитора че да ловя супер краткосрочни движения.
ми имам weekly target и така
ина4е лонг терм сам topic like food and bevergaes, water, etc.
За такъв кратък период всичко е възможно. Моя хоризонт е от шест месеца нагоре. Не ми се стои постоянно пред монитора че да ловя супер краткосрочни движения.
Коментар