IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Опции върху акции

За информация: Как може да се ползват опциите върху акции за застраховка на портфейла

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      Дали фашагата не тръгна за 11111
      Нова инжекция от 2 млрд. евро за гръцките банки
      на тия западни гадове и 111 дакс им е много
      тея са го играят slow motion скиаш ли кви са галантни ...... да не ти изкарат акъла, как полека слиза асансьора ..... С еврака кво стана има ли парапет, разпадна ли се вече ???

Коментар

• Дали фашагата не тръгна за 11111

Нова инжекция от 2 млрд. евро за гръцките банки

на тия западни гадове и 111 дакс им е много
        Last edited by the architect; 07.05.2015, 11:02.

Коментар

• От тези дето дават дивиденти и са американски BMY ми изглежда най-добре. Но и те ми се струват доста скъпи към момента. Може тяхното лекарство таргетиращо PD 1 да се окаже тотален блокбастър, но може и да не се окаже. А пазара реално залага почти сигурен огромен успех. Мерк се търгува на такива високи коефициенти също заради тяхното лекарство таргетиращо същия протеин. Но бристол майерс изглежда че има по-високи възможности. А в тази сфера работят още доста фирми две вече се издъниха първоначално - но бяха по-малки. Но и Рош се целят към подобен протеин а се търгуват на доста по-ниски коефициенти.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Мен лично мерк не ме кефи. тези се дънят в почти всичко което подхванат. А и ми изглеждат скъпи честно казано. Прекалено много добри очаквания.
            Aз все пак си взех малко.

Като казах чичовото се сетих за един стар залог с тебе и Продито от преди 1.5г при прощъпалника ми на нисето.
            Доволен че съм познал. Тева още миналия месец си е ударила таргета.
            Друг е въпроса че аз тогава не държах, направих за месец бързи 15% и избягах.
            Докато трагедията за инвеститорите на софармата продължава вече над 10г. и края и се не види.
            Евреите никога не трябва се подценяват кога става дума за злато, пари или илачи.

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Ма тъй като гледам че се навъртат туканка фарма фенове - ако са съгласни бих се хванал на 1 здрав облог, да кажем с 3 годишен хоризонт.
            Фармата - 3.30 сега, Тева - 37 $
            Таргет 80% - т.е. Фарма 5.94лв Тева - 66.6$
            Съгласни ?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Равен, дали да не почна да градя позиция и при Мерк.....гледам го падна под 60$
              Покрай гилда и ентата с бъдещия конкурент да покрием целия хепС спектър
              Пък и на ев/ебитда си е с 1/3 по евтин от чичовия балоняк..плюс нелош 3% дивидент
              Мен лично мерк не ме кефи. тези се дънят в почти всичко което подхванат. А и ми изглеждат скъпи честно казано. Прекалено много добри очаквания.

Коментар

• Равен, дали да не почна да градя позиция и при Мерк.....гледам го падна под 60$
                Покрай гилда и ентата с бъдещия конкурент да покрием целия хепС спектър
                Пък и на ев/ебитда си е с 1/3 по евтин от чичовия балоняк..плюс нелош 3% дивидент

Коментар

• Аааа няма да се разберем така американци надолу казах не нагоре.ееееее гадове

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                    Купувам като невидял... само че Германия
                    ха, виж ти, и аз преди минути добавих към швабите, само че хеджираните DBGR
                    SCO + EUO - тоже малки добавки.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                      Купувам като невидял... само че Германия
                      тука вече нема Кремъл нема Франкфурт, каквото покаже директора SPX всички слушат и изпълняват. Оня Драги нек си печати той на никой не пречи, ако се препъне шефот SPX падат първо всички други - той последен .....

Коментар

• Купувам като невидял... само че Германия

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          гъци гъци агънце NASDAQ 4358
                          sold SPX ...... айде гяволите с диповете да купуват .... .

Коментар

• гъци гъци агънце NASDAQ 4358

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              За такъв кратък период всичко е възможно. Моя хоризонт е от шест месеца нагоре. Не ми се стои постоянно пред монитора че да ловя супер краткосрочни движения.
                              ми имам weekly target и така

ина4е лонг терм сам topic like food and bevergaes, water, etc.

там дори не гледам кво става

Коментар

• За такъв кратък период всичко е възможно. Моя хоризонт е от шест месеца нагоре. Не ми се стои постоянно пред монитора че да ловя супер краткосрочни движения.

Коментар

Working...
                                X