Първоначално изпратено от michaelis11
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеимаме съвпадение за лихвите в щатите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЩе кажа само това и ще спра да говоря с теб. Говориш абсолютно едно към хикс и на всичкото отгоре точно на мен да ми кажеш да прочета финансов отчет е просто смешно.
при положение че аз само това правя по цял ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеЧе добавя и на 358 и 531 ако ги стигне.гадоверискувам не рискувам дългата я оставям каквото ще да става.от 18050 съм дълга да видим.брат погледни в темата на химимпорт какво им писах сутринта и ще се посмееш.баш това дето написах това става.никой не смее да пише---------смеееееееееееееххххххх
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеАз оценявам хората по това как мислят и какво правят. А не по това какво твърдят.
Аз се опитвам да кажа какво мисля.
"Изпечен във времето" може да бъде и наистина "изпечен във времето" а не само успял. А и не смятам че това че си търгувал 20 или 100 к долара 10 - 20 години те прави изпечен - дори напротив.
А всъщност най доброто което би могло да се случи в този форум е ако наистина хората споделят аргументирани разсъждения относно пазара но това тук е изключителна рядкост.
Аз ако знаех къде ще е Дау след един месец - щях да стана милиярдер.
Но ако ме питаш какво мисля запазара като цяло - можеш да прочетеш какво съм писъл 2-3 дена от както съм тук за да не се повтарям. И ако не си съгласен с това бих искал аз да чуя аргументи защото до сега не чух никакви.
Накратко - смятам че пазара е опасен и преди да видя резултатите ( подчертавам резултатите а не самата корекция ) от неизбежата корекция която предстои не бих искал да съм на него. Т,е аз не съм на пазара, не смятам че ще видим 4 % ръст за който говориш още повече този месец и смятам че лихвите ФЕД ще ги вдигне по рано от колкото "пазара залага" както смята равновесие.
Силно мечи съм настроен за американсия пазар в този момент. Има значителен отлив на капитал и в момета пазара се крепи и "расте" от дребните "инвеститори" .
Ако имаш конкретни въпроси за кое защо мисля така....моля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеСега какво искаш да се окаже...че изведнъж сме на едно мнение?
Кой не обожава воалитността и няма случай в който аз не съм я харесвал. Значи тук сме ок.
После казваш - приеснява те пазара и те кара да стоиш далеч от него...и усещаш че нещо ( то не нещо ами нищо не е както трябва ) не е както трявба за което ми омръзна чак да говоря.
И накрая свършваш с нещо което почти всички с малко ъкъл го знаят.
И какво сега....остана да пием по едно вино...ли?)))
Или пък не беше ли бичи настроен ? Това не означава ли че си на пазара достатъчно да оправдаеш бичото си поведение?
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеднеска като чукнат майкъле 18358 и ще ги изпържа . ще свършим песимистично
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеСа нещо модерно. Така както беше модерно да се купуват интернет компании.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеняма какво да се занимаваш с фашагите на тия нива майкъле . те върха си го направиха . почвай гнидите
Коментар
Коментар