If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От средата на януари насам съм много предпазлив. Намалил съм екцпозицията си към доларови активи до 43% в момента от 100% в началото на годината. Също така 32% от от портфейла ми в момента е кеш разпределен между 4 валути. Тези мои действия намалиха профита ми значително през този период, но се надявам при следващите "драми с обрати" да огранича загубите си и да имам възможност да се възползвам от ниските цени. А драми очаквам да има ако не с Европа то със Северна или Южна Америка.
В един чат по разбиращите и по сериозни трейдъри от мен споделят.
Обаче тези мошенници банките вдигат изкуствено еврото за да могат да налапат повече кинти при падането му и който се върже...върже взимат му парите и приключва.
Аз понеже нищо не правя освен валутите и тея дни смятам да продам всичко американско....и само ги слушам.
Имало пут опции на SPY za okolo 25 M купени с падеж следващия петък. Не съм проверявал но няма начин да не е така щото единия е от Дойтче банк.
Обаче тези мошенници банките вдигат изкуствено еврото за да могат да налапат повече кинти при падането му и който се върже...върже взимат му парите и приключва.
Аз понеже нищо не правя освен валутите и тея дни смятам да продам всичко американско....и само ги слушам.
Имало пут опции на SPY za okolo 25 M купени с падеж следващия петък. Не съм проверявал но няма начин да не е така щото единия е от Дойтче банк.
Пазарите "дрейфуват" и чакат. Засега не е станало страшно, ама знае ли човек.
Вярно е че сделката с Гърция много се политизира, ама много.
МВФ не дава, накрая Обама и Меркел ще се чуят по телефона.
После МВФ ще смекчи тона и ще направи отстъпки и ще се тръгне на сделка.
Ама така НЕ ТРЯБВА да се решават проблемите.
Гърция си е фалирала и трябва да си отиде по реда - и това всички да го знаят от месеци.
Много става интересно. Кой ще се изметне от "принципите" си и как ще оправдае това измятане ще бъде любопитно да се види.
Аз продължавам да мисля че ще я оставят да фалира. Ако Ципрас се съгласи на техните условия Гърците ще го изядат жив, ако Меркел се отметне от строгата си политика...Германците ще я изядат жива.
Залога срещу пазара гледам се е вдигнал бая до следващия петък когато изтичат опциите..
Аз се придържам към старата приказка....ако едно животно изглежда като патка, лети като патка и издава звуци на патка....най вероятно е патка.
Пазарите "дрейфуват" и чакат. Засега не е станало страшно, ама знае ли човек.
Вярно е че сделката с Гърция много се политизира, ама много.
МВФ не дава, накрая Обама и Меркел ще се чуят по телефона.
После МВФ ще смекчи тона и ще направи отстъпки и ще се тръгне на сделка.
Ама така НЕ ТРЯБВА да се решават проблемите.
Гърция си е фалирала и трябва да си отиде по реда - и това всички да го знаят от месеци.
Коментар