Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеПантеро,ти да не си къс!!!Нимой!!!Ранхуй май!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениедано да не греша че X8 на акаунта отива в киреча
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеаз кинти съм правил единствено на ДАУ ........на мен картите това ми казват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНекви различни карти гледаме с теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениешегуваш се налисамо гледай.отсега мога да кажа че и утре БВП на щатите ще е на повече от очакваното и спада ще продължи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОк, ама ако следваш тези глупости ще изгориш.
Аз не го казвам с лошо. Знам че е много привлекателен анализ - особено за начинаещи - все пак е единствения който директно претендира, че дава нива и за бъдещето и дори времеви периоди за случване. Ама всичко това са глупости. Ако тези неща действаха отдавна да са ги направили на алгоритми - все пак не е кой знае колко сложен - и някой щеше да прави луди пари от това. А аз поне не знам никой голям да си базира решенията на това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениевиж приятелю ценя те много анализите ти са перфектни но остави ДАУ ДЖОНС аз да ти кажа как ще стане..........за другите неща там ти си лидер
Аз не го казвам с лошо. Знам че е много привлекателен анализ - особено за начинаещи - все пак е единствения който директно претендира, че дава нива и за бъдещето и дори времеви периоди за случване. Ама всичко това са глупости. Ако тези неща действаха отдавна да са ги направили на алгоритми - все пак не е кой знае колко сложен - и някой щеше да прави луди пари от това. А аз поне не знам никой голям да си базира решенията на това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТези вълни са най-смешния анализ въбоще.Като чуя че някой си базира инвестиционните решения на допускането за вселенска хармония основана на числата Фибоначи и винаги ми идва да му кажа да си свали шапката от алуминиево фолио
Дори разни други смешни анализи - като тези с дължината на полите на жените имат повече смисъл защото поне хващат реални настроения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениезащото следва вълна 3 на югКато чуя че някой си базира инвестиционните решения на допускането за вселенска хармония основана на числата Фибоначи и винаги ми идва да му кажа да си свали шапката от алуминиево фолио
Дори разни други смешни анализи - като тези с дължината на полите на жените имат повече смисъл защото поне хващат реални настроения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ те тва не знам кво есамо гледай.отсега мога да кажа че и утре БВП на щатите ще е на повече от очакваното и спада ще продължи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениезащото следва вълна 3 на юг
Коментар
Коментар