IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тези може да завършат на зелено и още днес. Яки нерви имат американците трябва да им призная.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Слагай фиботата и гледай нивата. СиП около 1970 и 2003 са новите входове на мечките. там някъде ще започнат да излизат не много затъналите в калта тежки бикове. Ако Йелън не помогне до края на седмицата, пак ще има спускане, тъй-като ФЕД ще навлезе в "мълчалив" период преди заседание.
      Не търгувам аз така. Аз вярвам че Хаоса управлява света, не вярвам във вселенската хармония и още по малко в някакви средновековни математици

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        не се получи баш така. Аз има къси CFD върху индекси и те просто умряха.
        Купуваш акции, залагаш ги и продаваш CFD върху индексите. Какво друго очакваш да се случи?!... Да кипи безсмислен труд.... Няма съ пУашиш. Важното е да си в играта и брокера ти да си получава комисионните... хаха
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Точно - голяма гадост. Аз гледам индексите на насдак, гледам фючърсите и ми идва да се разплача като гледам как не печеля както трябва от подобна касапница
          Слагай фиботата и гледай нивата. СиП около 1970 и 2003 са новите входове на мечките. там някъде ще започнат да излизат не много затъналите в калта тежки бикове. Ако Йелън не помогне до края на седмицата, пак ще има спускане, тъй-като ФЕД ще навлезе в "мълчалив" период преди заседание.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            AAPL + 2%
            Тва е щото ябълките (полските най-вече) поскъпнаха, след руското ембарго.

Коментар

AAPL + 2%
              тим кук каза че който си мисли че китай забавя може да му духа. Или нещо може би малко по културно

Коментар

• Уол стрийт не вярва на сълзи

Коментар

• AAPL + 2%

Коментар

Да, ДЗР тата обикновено са върху фючърси. Фючърсите ги спряха мисля на 2 пъти. Отделно спряха котировките и сложиха брекети
                    Точно - голяма гадост. Аз гледам индексите на насдак, гледам фючърсите и ми идва да се разплача като гледам как не печеля както трябва от подобна касапница

Коментар

• Насдак, след малко е на +

Коментар

• В европа се панираха и осраха пейзажа. Утре ще се съзтезават кой да купи по-изгодно.

Коментар

не се получи баш така. Аз има къси CFD върху индекси и те просто умряха. При най-сериозното понижение те просто не отчитаха. Бях си пуснал едни плаващи стопове ама кел файда като няма котировки. Сега гледам че при някой позиции всъщност са били спрели търговията за моменти поради удари на долния праг за търговия. В крайна сметка се разминах само с 2% печалба върху позициите.
                          Да, ДЗР тата обикновено са върху фючърси. Фючърсите ги спряха мисля на 2 пъти. Отделно спряха котировките и сложиха брекети

Коментар

Луда работа. Да видим....

http://www.bloomberg.com/news/articl...cent-in-a-week
                            трябва да е зеленко тази седмица значи

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                              Некой напраи много пари от мазаляка днес
                              не се получи баш така. Аз има къси CFD върху индекси и те просто умряха. При най-сериозното понижение те просто не отчитаха. Бях си пуснал едни плаващи стопове ама кел файда като няма котировки. Сега гледам че при някой позиции всъщност са били спрели търговията за моменти поради удари на долния праг за търговия. В крайна сметка се разминах само с 2% печалба върху позициите.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                                Некой напраи много пари от мазаляка днес
                                Луда работа. Да видим....

http://www.bloomberg.com/news/articl...cent-in-a-week

Коментар

Working...
                                X