Тези може да завършат на зелено и още днес. Яки нерви имат американците трябва да им призная.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСлагай фиботата и гледай нивата. СиП около 1970 и 2003 са новите входове на мечките. там някъде ще започнат да излизат не много затъналите в калта тежки бикове. Ако Йелън не помогне до края на седмицата, пак ще има спускане, тъй-като ФЕД ще навлезе в "мълчалив" период преди заседание.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениене се получи баш така. Аз има къси CFD върху индекси и те просто умряха.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТочно - голяма гадост. Аз гледам индексите на насдак, гледам фючърсите и ми идва да се разплача като гледам как не печеля както трябва от подобна касапница
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеAAPL + 2%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеAAPL + 2%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДа, ДЗР тата обикновено са върху фючърси. Фючърсите ги спряха мисля на 2 пъти. Отделно спряха котировките и сложиха брекети
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениене се получи баш така. Аз има къси CFD върху индекси и те просто умряха. При най-сериозното понижение те просто не отчитаха. Бях си пуснал едни плаващи стопове ама кел файда като няма котировки. Сега гледам че при някой позиции всъщност са били спрели търговията за моменти поради удари на долния праг за търговия. В крайна сметка се разминах само с 2% печалба върху позициите.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеНекой напраи много пари от мазаляка днес
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеНекой напраи много пари от мазаляка днес
http://www.bloomberg.com/news/articl...cent-in-a-week
Коментар
Коментар