If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ето това показва графиката, която толкова отричаш - днес имаме закриване на плюс на бичите хеджиращи позиции. Въпросът е какво ще стане по-нататък, а сме само понеделник.... но няма да е лошо още малко нагоре.
Ето това показва графиката, която толкова отричаш - днес имаме закриване на плюс на бичите хеджиращи позиции. Въпросът е какво ще стане по-нататък, а сме само понеделник.... но няма да е лошо още малко нагоре.
Щях да ти повярвам ако беше го заявил днес, когато акциите ти бяха на загуба от 15%. А не да изпълзиш от дупката едва когато загубата се възстанови до минус 3% и чак тогава да почнеш да ни занимаваш с това колко велик пазарен психолог си... хаха
Когато акциите са ми -15% определено нямам време да се занимавам с глупости. Важното е че не продадох - и ето че вече са на + В същото време си закрих късите сфд на плюс. А ако те бе слушал теб човек щеше да е отворил къси в началото на деня - и вече да е 4% минус от тях и в същото време да е продал акциите пак в началото и да е на -15 и от тях.
Така че айде първо да вземеш правиш кинти от собствените си залози. Истински кинти не в измислени пари и после да даваш акълв който при теб определено е в доста сериозен дефицит
Гледай сега - моято цел е да си увеличавам парите не да ги губя
Щях да ти повярвам ако беше го заявил днес, когато акциите ти бяха на загуба от 15%. А не да изпълзиш от дупката едва когато загубата се възстанови до минус 3% и чак тогава да почнеш да ни занимаваш с това колко велик пазарен психолог си... хаха
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Ми нещо много си развълнуван днес. Успокой топката. Така се трупа опит. Иди пий едно за здравето на баба ти Йелън и нейната печатница. И друг път като ти казвам нещо да ме слушаш... хаха
Гледай сега - моято цел е да си увеличавам парите не да ги губя - ако реша че трябва да губя определено ще те питам как да го направя най-ефективно
Ми нещо много си развълнуван днес. Успокой топката. Така се трупа опит. Иди пий едно за здравето на баба ти Йелън и нейната печатница. И друг път като ти казвам нещо да ме слушаш... хаха
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Техническия анализ е графична психология. Аз лично се опитвам да хвана психологията на пазара. Техническия анализ помага, поне напълно елементарния, но това с фибоначитата е глупост. Дори само заради това че за да имаш коректни нива трябва да си определил добре което точно предходно движение отиграват. Което разбира се е невъзможно освен постфактум.
Необходимо е да си определил Фибоначитата както са ги определили програмистите на Black Boxes. Нищо друго не ти трябва от ТА. Нататък е фундаментът.
И аз допреди години не вярвах на ТА, но тогава нямаше толкова много ботове.
Сега не е така и трябва да хвърляме по някой поглед и на тези неща, щото машината не мисли, а изпълнява.
Техническия анализ е графична психология. Аз лично се опитвам да хвана психологията на пазара. Техническия анализ помага, поне напълно елементарния, но това с фибоначитата е глупост. Дори само заради това че за да имаш коректни нива трябва да си определил добре което точно предходно движение отиграват. Което разбира се е невъзможно освен постфактум.
Не търгувам аз така. Аз вярвам че Хаоса управлява света, не вярвам във вселенската хармония и още по малко в някакви средновековни математици
Само да не ме чуе/прочете Тандем!
И аз допреди години не вярвах на ТА, но тогава нямаше толкова много ботове.
Сега не е така и трябва да хвърляме по някой поглед и на тези неща, щото машината не мисли, а изпълнява.
Коментар