IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
    Реализирах прилична печалба от 12 % на Quiksilver, компанията е рискова и ще бъда още по-внимателен, уважавам мнението но Alonso!
    Не знам дали ги следиш още

https://www.google.com/finance?q=OTC...BszesAGQiYb4Bg

Сега вече на 1 цент стават интересни. Марката си има доста фенове и може да ги лапне някой от големите. ПК е само 2 милиона
    Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
      Аз не ги следя, но за Пимко и Бил Грос чета почти всеки ден в пресата. Но ще обърна малко певечко внимание на Алианц.

Как ви се харесаха 271 000 нови работни места в САЩ са октомври? Кой тука се присмиваше на идеята да се купува Джей Пи Морган?
      Хъх - трябваше да си купиш днес по-рано - пазарът заличи по-голямата част от спадът на Allianz. Ама пък BMW, Daimler, BASF но-о-ого ме зарадваха днес.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Пуснах късо Амазонче от 660 $

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Отчасти е това. Ама като чуя: Pimco - и все си представям Розовото пантера - онова мършавото от децкото, дето го обичахме най-ного едно време.

Който се кефи на Allianz и има интерес към - мисля сега е нелош момент да си купи. Нищо чудно дивидентът да е над 7 кинта.
          Аз не ги следя, но за Пимко и Бил Грос чета почти всеки ден в пресата. Но ще обърна малко певечко внимание на Алианц.

Как ви се харесаха 271 000 нови работни места в САЩ са октомври? Кой тука се присмиваше на идеята да се купува Джей Пи Морган?

Коментар

• Гущерфорца...айде време е да пробива 1.05...

Коментар

сектор Управление на активи - това Pimco ли е?
              Отчасти е това. Ама като чуя: Pimco - и все си представям Розовото пантера - онова мършавото от децкото, дето го обичахме най-ного едно време.

Който се кефи на Allianz и има интерес към - мисля сега е нелош момент да си купи. Нищо чудно дивидентът да е над 7 кинта.
              Last edited by Императорът; 06.11.2015, 12:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Недобър отчет на Allianz - спад на печалбичките за тримесечието - основно заради сектор Управление на активи - но неголям ръст като цяло - за деветмесечието.
                Според мен от временната финансовата криза естествено следствие.
                сектор Управление на активи - това Pimco ли е?

Коментар

• Недобър отчет на Allianz - спад на печалбичките за тримесечието - основно заради сектор Управление на активи - но неголям ръст като цяло - за деветмесечието.
                  Според мен от временната финансовата криза естествено следствие.

Коментар

• Вманиачиха по тия тесли - те на загуба, акцията скача.

Коментар

Търгува се на 25 пъти счетоводната стойност...
                      Голям праз...ко да кажат теслите на 37...

Коментар

Амазон се движи нагоре предимно въз основа на растеж на продажбите, а те се очаква да продължат да растат.

Кога инвеститорите ще се опомнят и ще обърнат по-сериозно внимание на (липсата на) печалбата на Aмазон, не е ясно. Аз не бих рискувал да ги шортвам. Пазарът може да продължава да е ирационален още много дълго време.
                        Търгува се на 25 пъти счетоводната стойност...

Коментар

Какво мислите за къс Амазон?
                          Амазон се движи нагоре предимно въз основа на растеж на продажбите, а те се очаква да продължат да растат.

Кога инвеститорите ще се опомнят и ще обърнат по-сериозно внимание на (липсата на) печалбата на Aмазон, не е ясно. Аз не бих рискувал да ги шортвам. Пазарът може да продължава да е ирационален още много дълго време.

Коментар

• Какво мислите за къс Амазон?

Коментар

• Зеления цар в атака...

Коментар

• Кой следеше Тесла тука?Какъв хубав гап нагоре направи!

Коментар

Working...
                                X