Ддддд - и аз не ного разбирам - и затуй правя най-мъдрото - пазарувам секси акции на могъщи компании с добра диверсификация и просто си ги държа. Бих избягал от BMW например само ако стане нещо дизелгейташко и там. А да продам например Allianz - не виждам защо въобще някога да правя това, вместо да си купувам още по някоя бройка когато мога.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЩо ще бягаш от чуждите пазари - купи си още.
Да уточня да не ме разбирате грешно аз не съм мечка навън. Ама изобщо не съм мечка. Просто не виждам смисъл да съм там а не тук. От друга страна не виждам смисъл и да бързам с изтеглянето си и процеса ще се влачи 2-3 месеца. Понеже нищо не разбирам от външни пазари съм много доволен от експериментите ми. Лека и доходна.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеКакво нещо е живота. Само преди месец по форума се носеше апокалиптично настроение. Хората виждаха как препускат конниците пък то какво излезе. Сякаш е доста рано да се затваря. Никъде не виждам радост и еуфория. Въпреки всичко когато някъде ми излезе таргета лекичко продавам и връщам парите на БФБ, но аз бях изкарал толкова малко навън, че ми е като статистическа грешка. С това темпо по нова година ще съм закрил 2/3 от експозициите по чуждите пазари. Айде лека и доходна.
Що ще бягаш от чуждите пазари - купи си още.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеМарио яко подпира акциите. Хем намеква за улеснения в еврозоната, хем така ще по-трудно на Феда на вдига лихвите. Отделно пък репортуваните печалби днес не са никак зле, нищо че оборотите малко буксуват.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Какво нещо е живота. Само преди месец по форума се носеше апокалиптично настроение. Хората виждаха как препускат конниците пък то какво излезе. Сякаш е доста рано да се затваря. Никъде не виждам радост и еуфория. Въпреки всичко когато някъде ми излезе таргета лекичко продавам и връщам парите на БФБ, но аз бях изкарал толкова малко навън, че ми е като статистическа грешка. С това темпо по нова година ще съм закрил 2/3 от експозициите по чуждите пазари. Айде лека и доходна.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕй-ей-ей-ЕЙ - не така бръже нагоре - искам още да си пазарувам на тънко, бе - баси.
Ма можеше да е много по хубав дори ако не се мишеха фармообразните...
Както и да е, отдавна чаках нещо подобно за едно преструктуриране дето бях намислил, деня ми даде възможност да направя 1/2 от замисленото, доволен...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕй-ей-ей-ЕЙ - не така бръже нагоре - искам още да си пазарувам на тънко, бе - баси.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНе следя отблизо, та питай безбройните къси маймуняци де са натежали на клона...
Инък да му гледаш ев/ебитда от 1.8 - хубаво, ма не е да няма и по перспективни с доста по малко...
Goldman купили склада за америка и създавали изкуствен дефицит, който вдигал регионалната премия. Но лондонската борса забранила това и Goldman продали склада, а CENX можело да фалира.
А българският Goldman се казва ЗлатевLast edited by jori; 22.10.2015, 18:47.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеВ каква посокаТрябва да има и игри на късмета, добре, че не го направих по-рано, оглеждах ги след спадовете, но винаги са ми били съмнителни- все ги чакат да почнат с печалбите, а те все не идват
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеВлезнах днес на 103 малко за спорта, ще се правя на дейтрейдърЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеhttp://finviz.com/quote.ashx?t=VRX&ty=c&ta=1&p=d
Tия ги пребиха от бой, 40% вече.....фарма Енрон....
Коментар
� -
Виж прогнозите за печалба тук http://www.nasdaq.com/symbol/cenx/eps-forecast предполагам това е причинатаhttp://www.proflashgame.com
Коментар
�
Коментар