If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лошо ни биха днес накрая - отвикнал бях Вермахтът да яде бой.
Ама ако някой мисли, че надолу ще продължи - според мен заблуждава се. Утре може да падне още малко и после - пак нагоре, разбира се - не толкова стръмно. Ето - засега щатските пазари падат, но незначително.
Разбира се - известен спад - нелошо - да допълваме - а и иде краят на годината - значи доста мои клиенти парички ще си вкарат - та да накарат г-н горанов да страда - нека сторят това на по-нисички нива.
внимавай с пълненето да не те изненада спада догодина
Лошо ни биха днес накрая - отвикнал бях Вермахтът да яде бой.
Ама ако някой мисли, че надолу ще продължи - според мен заблуждава се. Утре може да падне още малко и после - пак нагоре, разбира се - не толкова стръмно. Ето - засега щатските пазари падат, но незначително.
Разбира се - известен спад - нелошо - да допълваме - а и иде краят на годината - значи доста мои клиенти парички ще си вкарат - та да накарат г-н горанов да страда - нека сторят това на по-нисички нива.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Браво на Драгито! Изтрепа ги всичките, много маумуняк се беше накачил на клона. Сега и като стане ясно, че и баба няма да направи почти нищо, смеха ще е пълен.
Mдаа, добре стана...ако бях ги държал щях да съм на над - 5% от вчера.
Айде сега марш отново на 1.15 да напълним пак...
Браво на Драгито! Изтрепа ги всичките, много маумуняк се беше накачил на клона. Сега и като стане ясно, че и баба няма да направи почти нищо, смеха ще е пълен.
Да-м...
Ама бабата трябва да вдига. Последните новини от САЩ не са много розови, но не са и достатъчно лоши. Но така или иначе вдигането, ще е много, много плавно.
"екордни къси позиции на златото" това беше най-очакваното нещо през последните 2 години. Беше си ясно, че парите, които се обърнаха в злато сега ще бъдат изкарани от там и вложени в други по-доходоносни инвестиции.
И казваш щото повечето са заложили на тая карта (уточнявам в тоя момент) ...всички ще спечелят... Тези които са залагали някога на футболни мачове знаят, че най-големите изненади стават при мачовете с коефицент 1.1-1.2
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Времето дойде
-ISM index USA - под 50
- рекордни къси позиции на златото
- нови рекорди , пресни , пресни
Само се чудя каква пързалка са измайсторили - дълга и бавна или нещо по-така
И още едно - присъни ми се, че вдигането на лихвите се отлага ...щели да чакат новите номинациите за президент - за бялата къща и за ФЕД ...
"екордни къси позиции на златото" това беше най-очакваното нещо през последните 2 години. Беше си ясно, че парите, които се обърнаха в злато сега ще бъдат изкарани от там и вложени в други по-доходоносни инвестиции.
Времето дойде
-ISM index USA - под 50
И още едно - присъни ми се, че вдигането на лихвите се отлага ...щели да чакат новите номинациите за президент - за бялата къща и за ФЕД ...
Навярно това съм сънувал
Yellen says 'looking forward' to day of rate hike
Кратко и ясно ....и ми напомня какво казваше един испанец кога използват Mañana ... можело да значи утре, както и да означава "някога"
Доста. Пазарните очаквания изглеждат прекалено големи за да се изпълнят на 100%. Все пак и в момента се печата здраво. Доста късаци на еврото и бичаци на акциите ще изядат дървото когато му дойде времето. Едва ли движението ще почне утре, ама като им влезе в главите на всички, че бабата ще вдигне най-вероятно само веднъж с 0,25, ще стане голям смях.
Времето дойде
-ISM index USA - под 50
Доста. Пазарните очаквания изглеждат прекалено големи за да се изпълнят на 100%. Все пак и в момента се печата здраво. Доста късаци на еврото и бичаци на акциите ще изядат дървото когато му дойде времето. Едва ли движението ще почне утре, ама като им влезе в главите на всички, че бабата ще вдигне най-вероятно само веднъж с 0,25, ще стане голям смях.
Mисля че е време да затворя поне 2/3 от късото EUO евро днес, нелош профит досега.
Не ми се рискува баш преди митинга на ЕЦБ.
Драгойчо може и да направи повече отколкото маркета очаква ( а той немалко очаквания вече вкара), ама може и да е по малко....
Освен това шортването на еврото (както впрочем и лонгването на европейските акции) е доста overcrowded speculative trade. Ако нещо се изкофти с тези очаквания нещата могат много рязко да сменят посоката.
Коментар