Първоначално изпратено от michaelis12
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСтатията на челно място в Инвесторът доказва думите ми - само като видях сабаале графиката: и ми стана ясно.но едно бързо рали до 2090 да изпотрепе късите много бих искал да се случи и си го пожелавам ама незнам ....
на американеца иначе индикаторите на малките графики сочат дивергенции и малко претоварване на каруцата както и "инедкса на страха" VIX се опна над 26 ... еба ли го да видиме дали ще е нагоре веднагаLast edited by michaelis12; 08.01.2016, 13:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ аз съм си затворил късите и съм си увеличил дългите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениееми купи си тогава ве щом е "свършила" ... те индикаторите още сочат надолу ... PE/ME незнам си кво нема влияние тука в тъмницата .... прасни един ETF x 3 Bullish и айде ти си да изкараш в бързината едни 20% ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАпропо: на вниманието на екипът: ЗАЩО ВПРЕДСТАВЯНЕТО НА ОСНОВНИТЕ ПАЗАРИ - С ГРАФИКИ И Т.Н. НА ИНДЕКСИТЕ, ЛИПСВА СУПЕРВАЖНИЯТ КИТАЙ ???
Хора, направете нещо - китайският пазар влияе на целият свят, но за вас явно той: неважен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениепшшшт тихо сега не предизвиквай съдбата ... че съм си кръстосал и пръстите на краката даже за кадем ..... мани ги остай ги тука да си шортят още -50% да им избушат кочините ей са в бързината и ше мирясат всички .....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеBuy TIM Participacoes SA.
На мен повече ми харесва VIV .За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнението играта на късо мисля че свърши - за сега
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМай "черният петък" в Шанхай се отлага засега.... Комарджийската борса е на плюс, свързаните с нея - Тайван, Хонконг: тоже.
Да не би баш комарджията - държавата - пак да е наляла едни 58 МБ например?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнениеДръпнатите са изключили механизма за спиране на търговията при спад за утре. Да видим дали ще има свободно падане, или изкуствено ще успеят да подпрат изкуствено, като позамерят борсата с резерви и да отложат болката за друг път.
Коментар
Коментар