If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
споко съм .... то си еба франко джаза аз съм с лимитирана загуба и тя достигна максимума сега ако иска и на хилка да спре повече няма какво да се загуби там ..... отписах го и толкоз
Ако беше така, нямаше да гледаме такива пропадания. Тъкмо обратното - всички сте се покатерили на един клон и той все повече увисва надолу.
Пожелавам ти здрави нерви и да не ти пука!
мда лудница е ама такъв е живота сигурно и китайците празнуват Йорданов и Ивановден де да ги знам .....
Имам натрапчивото усещане, че късо на Китай е най-умното нещо в момента, защото има много още накъде да падат неграмотните жълтури в паниката. Яд ме е, че в понеделник не натоварих повече от ревърс ETF-a.
А и късо на Петрол докато не се заформи фалит на Русия май е също ще се окаже далавера. Така го виждам аз на макрониво. Струва ми се много очевидно какво се опитват да направят САЩ и Саудитска.
Междувременно ще започне да има компании на промоция в САЩ. Задава се интересно време
Импе май само аз и ти сме дълги от целио свет, .....
Ако беше така, нямаше да гледаме такива пропадания. Тъкмо обратното - всички сте се покатерили на един клон и той все повече увисва надолу.
Пожелавам ти здрави нерви и да не ти пука!
Проклети да са дръпнатооките мишкуняци. Вчера занулиха на годишна база, това днес бе връщане назад при все още растяща икономика.
Хонконг, Индия, Тайван, Сингапур са яко назад на годишна база, Корея е на кантар - това са икономики, основно базирани на недобив - освен може би Индия. За мен това са вече ного подценени пазари.
Импе май само аз и ти сме дълги от целио свет, как ни издрънчаха леле майко ..... нема нищо и сам война е войн нема да се предаваме до последно !!!
Проклети да са дръпнатооките мишкуняци. Вчера занулиха на годишна база, това днес бе връщане назад при все още растяща икономика.
Хонконг, Индия, Тайван, Сингапур са яко назад на годишна база, Корея е на кантар - това са икономики, основно базирани на недобив - освен може би Индия. За мен това са вече ного подценени пазари.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар