If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Приятелски съвет, а и да ти се извиня индиректно за от онзи ден относно "академичния търтей": Нещата са много сериозни по отношение на спада.
Аз играя индекси само на късо. Имам отново къси, заложил съм и ако продължи да пада да се включат още къси. На акции съм дълъг. В общи лини колкото повече волатилност толкова по-добре за мен.
В общи линии провалът доказа, че дясното и демокрацията днес са несъвместими. Вече наближава времето, в което едно от двете ще отпадне и засега изгледите са, че това ще е дясното.
Желателно е провалът да продължи докато имам къси позиции. (Извинявай, Императоре! )
Ха,ха!!!Сегашният провал на всичко цоциалидтическо на Исток и на Запад налива вода само в дясното!!!Нема къ!!!Другото е сиртакос,мърди,клошари и тем подобни!!!
В общи линии провалът доказа, че дясното и демокрацията днес са несъвместими. Вече наближава времето, в което едно от двете ще отпадне и засега изгледите са, че това ще е дясното.
Правилно е да се каже: .........но на практика сме изградили ТАКИВА ГЕТА, че вече тези идеи не са постижими
Погледни картата на САЩ на регионите с най-голям демографски ръст и със сигурност ще забележиш, че те са сини при президентските избори, т.е. гласуват за демократите.
Сега познай от три пъти - колко са белите там и колко мучачосите, братотата или джън-пън мушмороците.
Не е толкова лесно разграничението. Реално за демократи гласуват малко по-малко бели отколкото за републиканците, и наистина малцинствата гласуват предимно за демократи. Но например при жените демократите водят убедително. Също както при хората с висшо образование, по-младите, при католиците и еврейте. При възрастните, по-ниско образовани, мъжете, протестанти и мормони водят републиканците.
Пип, дясното все повече се превръща в утопична идеология за съжаление. На теория изглежда добре и би трябвало да работи, но на практика сме изградили такъв свят, че вече тези идеи не са постижими.
Ха,ха!!!Сегашният провал на всичко цоциалидтическо на Исток и на Запад налива вода само в дясното!!!Нема къ!!!Другото е сиртакос,мърди,клошари и тем подобни!!!
Пип, дясното все повече се превръща в утопична идеология за съжаление. На теория изглежда добре и би трябвало да работи, но на практика сме изградили такъв свят, че вече тези идеи не са постижими.
A оня Бърни ли беше дет с бабето редом се състезава ..тоя откровен комунист, основното му мото - дайте да дадем.
Равния щял да шорти маркета ако види Тръмп, аз пък ще съм силно къс ако и демократ стане президент.
Имаме консенсус с него - шорт маркета /лонг гилд и сме милионери...
Коментар