If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
задай си върпоса защо след всяка криза броят на милионери и милиардери нараства а бедните са още по бедни...покажи ми криза след която не следва нови върхове
ех да имам милиарди кешовица и да си напазарувам сега в паниката после на мишките ше им пращам карти4ки от яхтите ми и замъците ми с целувки с 4ервило от любовниците ми хахахах да ги е яд
А от деривати колко? И колко трилиона са в номинална стойност или това не го пише щото е " извънбалансово"? И колко капитал трябва да сложиш от другата страна? Не знам дали си спомняш как преди не много години ЕйАйДжи отчете една скромна загуба от 100 млрд. ?
А загубата от 100 милиарда на ЕйАйДжи беше малко измислена. Mark-to-market определяне на цената на активите, които тогава се бяха сринали. После пък се възстановиха и май се оказа, че по много малко от CDS-те трябваше да се плаща и че "кредитното събитие" не се беше случило...
А федералното правителство дето спаси ЕйАйДжи с пари на данъкоплатеца направи 22 милиарда печалба от спасяването.
ех да имам милиарди кешовица и да си напазарувам сега в паниката после на мишките ше им пращам карти4ки от яхтите ми и замъците ми с целувки с 4ервило от любовниците ми хахахах да ги е яд
Потърси инфо преди колко време ЦРУ прогнозира уверено, че Русия ще се разпадне на четири части... ама нещо Путин им обърка плановете.
Гросов - изродът "забравя", че 17-а година най-вероятно санкциите вече няма да ги има. Обонго се връща на дървото още края на тази година, а най-вероятният нов президент - Доналдът - постави като свой основен външнополитически приоритет оправянето на отношенията с Русия.
Има Путин - има единна Русия, няма Путин - не е ясно... Имаше един руски историк, който неотдавна каза, че Русия не е държава, а хаганат...
А от деривати колко? И колко трилиона са в номинална стойност или това не го пише щото е " извънбалансово"? И колко капитал трябва да сложиш от другата страна? Не знам дали си спомняш как преди не много години ЕйАйДжи отчете една скромна загуба от 100 млрд. ?
Номиналната стойност на дериватите е да плаши лаиците.
Глобално пазарът на деривати е над 500 трилиона долара notional value. Звучи страшно
Потърси инфо преди колко време ЦРУ прогнозира уверено, че Русия ще се разпадне на четири части... ама нещо Путин им обърка плановете.
Гросов - изродът "забравя", че 17-а година най-вероятно санкциите вече няма да ги има. Обонго се връща на дървото още края на тази година, а най-вероятният нов президент - Доналдът - постави като свой основен външнополитически приоритет оправянето на отношенията с Русия.
Нищо не е объркал Путлер, и това не са ничии планове, а просто закономерен резултат, това е последната империя от 19 век, крепена толкова дълго с цената на океани от руска кръв, че се е превърнала в зомби. Това което я закрепи още малко е не Путлер, а Буш син с неговата авантюра в Ирак и скъпия петрол за повече от десетилетие което накара зомбито да изглежда живо, дори да заплашва околните.
Поредният добър анализ от Сорос. Не случайно е направил с годините толкова пари на пазарите. С нетърпение чакам някой ден да успееш да напишеш нещо, което би се доближило да дълбочината на неговата мисъл.
Лека и доходна импе.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Поредният добър анализ от Сорос. Не случайно е направил с годините толкова пари на пазарите. С нетърпение чакам някой ден да успееш да напишеш нещо, което би се доближило да дълбочината на неговата мисъл.
Лека и доходна импе.
По принцип Сорос е прав за риска от разпад и на ЕС и на Русия. Което не означава, че това задължително ще се случи. Повечето такива продвиждания са по-скоро предупреждение към политиците да се вземат в ръце.
Случайно ли прави такава стряскаща прогноза точно сега?
Лека и доходна импе.
Лошо е, че днес азиатските хора пак падат, проклети малкопишкови мишкуняци, поне слузта връща нагоре - иначе ми е интересно днес бамките пак ще върнат нагоре ли - особено Генералите. 20% ръст на печалбата, губи - както казвате - 50 МБ капитализация. Дори да има някоя скрита бакийка (я има, я не) - това е прекалено. Ама "инвеститорите" искали от 500 МБ печалбата да скочи не на 600 КБ, ами направо на 1 МБ, баси.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Уелс Фарго точно малко трудно ще изгърми ако не изгърмят кредитополучателите й. Пък и 45% от приходите й идват от разни такси и комисионни.
Коментар