If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вероятността еврото да върви още нагоре не е пренебрежимо малка. Това за мене е рулетка.
Вероятността за каквото и да било не е пренебрежима, Мишо! Може да ходиш по тротоара и да те бутне кола. Ти с тези доводи никога няма да можеш да заемеш позиция в нищо
Boooooooom! Ковнах ли го
Не е зле да се гледа малко кво казва и техническия анализ. Може да ви спести много главоболия. Продадох половината на 1,083, а остатъка ми го затвори на стопа, които смъкнах на 1,096. Добра жътва днес.
+++
Стана както го искаше, поздравления, ма не е за мене, чиста рулетка...
500К не са толкова много така че мога да си оправя позицията ако скочи еврото което се съмнявам
Гледай дневната свещ. Ако е зелена, това няма да е съвсем позитивен знак за късите. Макар че за сега сме в рейндж. Кофтито е, че горната граница е някъде към 1,15. Хич няма да ти хареса, ако успеят да го изтикат до там.
Имам далечен стоп 0 на 1,101 с почти никакъв левъридж напрактика. Според мен ще слезем на 1.08 да тестваме поне трендлинийката и най-вероятно няма да я счупим. Отскок нагоре.
Boooooooom! Ковнах ли го
Не е зле да се гледа малко кво казва и техническия анализ. Може да ви спести много главоболия. Продадох половината на 1,083, а остатъка ми го затвори на стопа, които смъкнах на 1,096. Добра жътва днес.
По Блумбърг току що казаха това което му казах на Равния вчера относно какво ще направи Драги.
Че то бе ясно. Аз мисля - не може ли да клонираме Драгинко или да му направим копие с тия новите 3Д принтери и да сложим клонингът/копието на мястото на баба йелън? Като чучуло да седи там - пак по-добре от бабата.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Във форума не съм прочел да е писано по най-важния въпрос който стой пред цивилизацията ни-устойчиво икономическо развитие не нарушаващо екосистемата,сегашния модел води с абсолютна сигурност към гибелта на обществото ни.Ако безумната консумация на ресурси на Запад се прехвърли и в Индия и Китай,пра-пра внуците ни ще наследят бежизнена пустиня ,затова смятам че модела на постоянния растеж ще умре ,с него и доста активи стоящи върху постамента му
Трудно е да се вземат такива прогнози а ла Малтус прекалено насериозно. С което не искам да кажа, че не трябва да се грижим за околната среда.
The bank's president, Mario Draghi, said the outlook for economic growth in the euro zone had been revised slightly down, mainly reflecting the weakened outlook for the world economy but added that he did not anticipate the need to reduce rates further, but new facts could change the situation.
Draghi's comments sent the euro bouncing back off its session lows and yields on US Treasurys rising.
Във форума не съм прочел да е писано по най-важния въпрос който стой пред цивилизацията ни-устойчиво икономическо развитие не нарушаващо екосистемата,сегашния модел води с абсолютна сигурност към гибелта на обществото ни.Ако безумната консумация на ресурси на Запад се прехвърли и в Индия и Китай,пра-пра внуците ни ще наследят бежизнена пустиня ,затова смятам че модела на постоянния растеж ще умре ,с него и доста активи стоящи върху постамента му
Коментар