Ще ми е интересно да прочета анализа. Аз не казвам, че той познава бизнеса на всяка като програмист, а евентуално би могъл да научи малко повече за състоянието на отделните компании. Коя от изброените компани е със затихващи функции? Аз знаех 4-5 от списъка /всъщност повечето ще се закълнат, че не се занимават с аутсорсинг/ и никоя не ми изглежда такава. Написал си "робски труд" и че по подразбиране изсмукват подставчиците си /твоите компании/, но това не ги прави автоматично лоши компании или такива със затихващи функции. Напротив: купуват за 30-35, а продават за 70.
Бих се замислил за HPQ /по линия на големи АйТи компании в България, а не на аутсорсинга/, която обаче също не е в списъка му. Но примерно HPE е перспективна за мен с P/E под 10х и след доста разговори с познати от там.
Колкото за "пробутвал", ами това е форум , също така означавало и "пазар" на латински
Бих се замислил за HPQ /по линия на големи АйТи компании в България, а не на аутсорсинга/, която обаче също не е в списъка му. Но примерно HPE е перспективна за мен с P/E под 10х и след доста разговори с познати от там.
Колкото за "пробутвал", ами това е форум , също така означавало и "пазар" на латински

Коментар