Първоначално изпратено от snaky
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеVola-ta sha ta kill-ne
Затворих на 6.5071 преди малко. Еврото ми изглежда по-отскокливо и ще търся вход за същата операция, само че с късо EUR.CNH. Потенциалът ми изглежда по-голям в момента.
А през това време:
- Long USD.CAD @ 1.326 снощи. Стоп на нула вече и далеч.
- Short GBP.USD @ 1.418
- Short USD.JPY@ 113
Всичко по същата схема, да видим. Може би ще е разумно утре следобед да се затвори всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПоръчка. на 37.65
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеVRX вход на 46Last edited by Protokol; 15.03.2016, 18:27.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеshort X @ 14.63
Коментар
-
По невъзможен е
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеЗависи на кой пазар и по кое време. Това е и най-трудното за нацелване. Убеден съм, че тези същите бизнеси за които говори Алонсо в момента са доста по-тегави, но някъде другаде чакат добри възможности. С годините българският пазар се насища и става все по-конкурентен, но все още е по-лесен от западният.
Каквото и да направиш тук...пазара ти е : от 7 М души, 1,5 М - пенсионери, още толкова деца, 1 М безработни и да кажем максимум 3 М - работни от които има няма 0.5М горе долу платежоспособни.
На този пазар злато да окриеш и без пари да го продаваш можеш да си сметнеш потенциала за оборот, печалба и съответно развитие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеИ какъв е начина човек да избяга от този капан на вътрешният конфликт според теб? На мен единственият който ми е известен са шамарите на Макаренко
С шамари нищо не става! Ако набием едно зайче, то сигуно може да си "признае", че е вълк! Вълк ли е обаче?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеЩе бегам, когато аз реша!
Пиши си каквото искаш и както искаш! Ако ще я караш така, "стойността", която оставяш под формата на текст за участниците, ДА НЕ Е ПОД МОИ ПОСТОВЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеИ какъв е начина човек да избяга от този капан на вътрешният конфликт според теб? На мен единственият който ми е известен са шамарите на Макаренко
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениее zатова ли се хвана. таргуваш ли несто? ако не, бегаи
Пиши си каквото искаш и както искаш! Ако ще я караш така, "стойността", която оставяш под формата на текст за участниците, ДА НЕ Е ПОД МОИ ПОСТОВЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениее zатова ли се хвана. таргуваш ли несто? ако не, бегаиАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
Коментар