IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Short 10 Y T Note @
    https://www.zertifikate.commerzbank....0%20Year/pdp-2

10000@ 3.68 /118.04

Set up for the day closed

Коментар

• buy Chinese IT stocks with high vola: IQ at 25, YY at 68

Коментар

• Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
        Short Gold from 1225.15/ Put with strike 1200 / overreaction.
        20000 @ 2.95

https://www.zertifikate.commerzbank....574186015/pc-4
        perfect market. sell at 1217.25 @ 3.16 +21 cent

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Пак започяат въпросите-корекция или началото на цикличната криза..
          Все още не е ясно, но много от тях започнаха прехвърлянето към defensives и treasuries . За мен какъв е тренда към момента нй-добре си пролича, когато ETF SPDR разпродаде рязко 1 час преди края на сесията и се прехвърлиха към Treasury bonds. Да видим.

Коментар

• Традиционна октомврийска паника.

Todor Sabev
            Junior Member
            24.08.2018, 20:00
            Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
            Вобще нищо не чякам , обясних защо влязох къс , никога не ми е давало шанс да тествам Елиат ,, но сега е в един пипа по връх от всичко времена и пробив от горе обезмисля Елиат защото тренда е абсолютно неправилен , значи според него трябва да е корекция , 1% срещу 35 няма как да не тествам нещо което цял живот съм смятал за глупост , но съм длъжен пред себе си да го проверя . Когато слезе ако вобще стане

Котар обърка темата тук се четат отчети. Според мен двоен връх няма да има,. ще пробие по - сериозно на горе и есента, зимата ще върне да тества януарския връх.

Тестването ще се окаже доста сериозно. За SNP ставаше въпрос преди пробив на върхът.
            Last edited by Todor Sabev; 12.10.2018, 01:44.

Коментар

• Чини ми се, тоя път ще има мечо хоро за по-дълго. В Щатите имаме покачващи се лихви по облигацийте, покачващ се основен лихвен процент, начало на търговска война щото щатите са го закъсали и искат да вдигат мита, и никак не на последно място италянски слон в стъкларски магазин, дето не се знае ама хич накъде ще се запъти . Турция, вече го закъса яко, Борсите в турция, Русия, Китай, Япония са вече в сериозна корекция. Само чичо Сам си подсвирква...но докога. Може би поне още до 6ти ноември, поне да минат изборите за сената. Петрола пада, както направи и през 2007/8 година преди кризата.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Преди по лесно се отговаряше Кире, ама към 10-та година на була.... не се знае знае ли се.
                Пак по мяза на корекция само, поне за щатите, ама нямаме проницателността на пазара, а той гледа поне 6 месеца напред.

Не баш на всички, не и при РМ.
                Задържи ли под 2700 на spx става грозно. Сега ми се струва че рязкото покачване на лихвите е тригъра на спада. Все си мисля че ще направи още един крак нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Пак започяат въпросите-корекция или началото на цикличната криза..
                  Преди по лесно се отговаряше Кире, ама към 10-та година на була.... не се знае знае ли се.
                  Пак по мяза на корекция само, поне за щатите, ама нямаме проницателността на пазара, а той гледа поне 6 месеца напред.

На всички фронтове червено. Да видим колко дълбока ще е корекцията.
                  Не баш на всички, не и при РМ.

Коментар

• Short Gold from 1225.15/ Put with strike 1200 / overreaction.
                    20000 @ 2.95

https://www.zertifikate.commerzbank....574186015/pc-4

Коментар

• Пак започяат въпросите-корекция или началото на цикличната криза..

Коментар

• На всички фронтове червено. Да видим колко дълбока ще е корекцията.

Коментар

• Петък шипа на tqqq замалко да ми забърше първия -15% стоп на 62.3, да видим тая седмица.
                          Понякога нарочно ти ги чукат, пък после гони михаля по баиря ( закон на мърфи) да си ги възстановяваш.
                          При spxl и моментума е по спокойно засега, макар там стоповете да са по плитки заради по слабата вола.

Бай Рей май добре намаза филията с евробанките...

Коментар

• На 17.10.2018 г. в Канада започва легална продажба на марихуана . ACBFF планира около тази дата да започне да се търгува на NYSE . Ако акциите поскъпнат рязко късите ще трябва да покрият 50.000.000 акции .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Кажете нещо за General Electric ... време ли е за купуване или за ослушване ?
                              Тоя кит май го изтървах ...
                              ей така преди време нянакъв рибок ми отмъкна въдицата на Ситония , докато си пиех узото и не я наглеждах ...
                              п.с. само аз ли съм любител на дънния риболов ? Или всички търгуват по тренда
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Eй, лоши евреи бе....къде го архито да ги бомби

Все някоя година ще познае

Коментар

Working...
                                X