Винаги съм се чудел. Къде е границата между сделка и манипулация.Някой може ли да обясни? По същество, за мен всяка една сделка на пазара е манипулация защото влияе на цената. Кой може да ми забрани да си търгувам? Все пак презумпцията е че пазара е свободен и всеки има право да си купува и продава на каквито си реши цени. Пък какво е виновен в крайна сметка човека, че са му дали 700 милиарда да ги управлява? Да не управлява парите на хората, които са му гласували доверие за да не манипулира пазара ли?
Иначе какъв е извода от последните мнения в темата? Моят извод е да не се четат никакви анализи и прогнози. ( Това специално за Мишо
) Всеки да си прави такива за собствена употреба и евентуално да ги обсъжда във форума ако има нужда да чуе чуждото мнение.
Аз точно това и правя от много години. Анализи и прогнози не чета и не се интересувам кой какво мисли. Единственото което ме интересува е защо така мисли този някой. Които анализи съм чел е било за да намеря информация и факти, за които не знам.
Дето е казал Костолани: "Всеобщото мнение на борсата не струва и пет пари "
Иначе какъв е извода от последните мнения в темата? Моят извод е да не се четат никакви анализи и прогнози. ( Това специално за Мишо

Аз точно това и правя от много години. Анализи и прогнози не чета и не се интересувам кой какво мисли. Единственото което ме интересува е защо така мисли този някой. Които анализи съм чел е било за да намеря информация и факти, за които не знам.
Дето е казал Костолани: "Всеобщото мнение на борсата не струва и пет пари "
Коментар