If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Онлайн семинар "Инвестиционни възможности при петрола"
Привет!
На 5 април 2016 г., вторник, от 19 ч. се организира онлайн семинар "Инвестиционни възможности при петрола". Семинарът е със свободен достъп. Подробна информация
Foot Locker — Foot Locker will join the S&P 500 after the close of trading on Friday. The athletic footwear and apparel retailer will replace oilfield services company Cameron International, which is being acquired by Schlumberger.
no way тия са промити мозъци всички... още повече, че Епъл може буквално да ги 'затворят' за дни ако правителството се огледа в офшорния им профил... убеден съм, че има негласно споразумение печалбите за вас - инфото за нас и сега просто разиграха театър.
хем ФБР убеди всички , че се справя само..хем Епъл убеди света как не дава да се слушат данни...но съм убеден, че Епъл, Гугул,МС и тн снясят като за световно в името на бората с 'тероризма'
Възможно е, но също е възможно и Епъл наистина да се опъват.
no way тия са промити мозъци всички... още повече, че Епъл може буквално да ги 'затворят' за дни ако правителството се огледа в офшорния им профил... убеден съм, че има негласно споразумение печалбите за вас - инфото за нас и сега просто разиграха театър.
хем ФБР убеди всички , че се справя само..хем Епъл убеди света как не дава да се слушат данни...но съм убеден, че Епъл, Гугул,МС и тн снясят като за световно в името на бората с 'тероризма'
според мен това е театър за пред 'чужденците'
по този начин хем епъл ще е чиста, хем NSA i FBI ще покажат на враговете какви яки хакери са , хем ще може да си слушат целия свят и да им ровят в ай-клауд пространството....
Възможно е, но също е възможно и Епъл наистина да се опъват.
според мен това е театър за пред 'чужденците'
по този начин хем епъл ще е чиста, хем NSA i FBI ще покажат на враговете какви яки хакери са , хем ще може да си слушат целия свят и да им ровят в ай-клауд пространството....
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
ив,
това, което правиш няма смисъл от него...'красотата' на интернет форумите е в това, че може да се сблъскат характери, теории, системи ...без това да доведе до бой както става в кръчмата.
ако го нямаше чепкането...съм сигурен, че 80% от тук пишещите щяхме да пишем много по-рядко.
Преди време мислех като теб, но с времето се убедих, че ако всички сме еднакви значи сме жертви на системата...разни хора разни идеали...важното е да има цветове и шарки....
иначе ще заприличаме на ония идиоти от CNBC дето като видят някой инакомислещ и скачат като петли на бой.
Преди години равновесния много ковеше една моя любима позиция на БФБ, в която вкарах енда S-class нова пари.... доста му се дразнех и доста се чепкахме, но в крайна сметка той излезе по-прав от мен....не загубих всичко де, но при всички положения не бих вързал толкова пари втори път...в същото време няколко приятели, които пишем и тук си пишехме във затворена група и мога да ти кажа, че това не ни беше хич от полза, защото като приятели си влияехме и се надъхвахме един друг да правим...глупости и да се доверяваме на едни мажоритари дето знаят само да харчат чуждите пари .....
много се отклоних...
мисля стана ясно.
с равновесния продължаваме да сме на диаметрално различни позиции, но да ти кажа с удоволствие бих го черпил едно класно виски...щото във всеки човек, който дълбае по темата има нещо ценно, а той дълбае доста.
Може да отвориш отделна тема за ВЧТ и манипулирането на пазара. Аз там едва ли ще влизам често. А в NYSE влизам почти всеки ден, но не за да се заяждам с тебе или с някой друг.
Коментар