Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеБанките обаче не са глупави и инвестират в софтуеър, за да изтикат финтек стартъпите. Мисля, че банките, изполвайки предимството си на този пазар, ще победят като самите те станат финтек компании.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеАма нищо... нито купуваш нито продаваш от тези позиции?)) От тогава?
Не знам дали си забелязал, но ние имаме коренно различен начин на мислене. Но ти за себе си си прав - най-добре е да стоиш кеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеВъпроса е какво му е бъдещето.....на тоя бизнес.
Да кажем след 10-20-30 годинки.
Банките няма как за изчезнат, защото те съдватат парите (M2). Финтек компаниите предоставят разни услуги свързани с основната банкова дейност, като влизат в конкуренция с банките, които печелят доста от такси за тези услуги. Финтека предлага същите услуги на по-ниска цена и с по-високо качество. Банките обаче не са глупави и инвестират в софтуеър, за да изтикат финтек стартъпите. Мисля, че банките, изполвайки предимството си на този пазар, ще победят като самите те станат финтек компании.
А някои от каудфъндиг компаниите ще изгърмят като subprime shadow banking-а. Не бих се учудил ако в един момент традиционните банки няма да ги купят на ниски цени.
Коментар
-
Вчера ми го направи веднъж на мобилната апликация и ми се стори странно, ама помислих, че нещо таблета не е в час. Логнах се през компа и нямаше проблем. След 2-3 мин всичко беше ок и не съм се чудил изобщо кво става.
Ама аз като цяло ползвам само мобилната апликация и от време на време уеб версията. Само на мен ли ми се струва desktop версията супер калпава? Имам чувството, че е правена преди 20 години и не е бутана от тогаваНиква ергономия
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеДали...?
Ако погледнеш първите 7-8 в индекса с почти 50% тегло ще видиш че е средно 16 и нещо трейлинг.
Същевременно инсайт с 2.8% тегло и 2582 редопринася цели 72ре за ИББ
Това индексно ре доста може да те сконфузи...
И все пак дори и 90 да се приеме си е колкото на фейсбука и 5-6 пъти по малко от амазоня например...
90 не е малко... Фейсбук не бих купил. Потенциалът за монетизиране на Фейсбук уж е огромен, но аз си оставам скептик за тях. Дори не мога да разбера откъде генерират приход като не познавам никой който да клика на рекламите им. Но това е друга тема - встрани от биотека
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеТова е предполагам защото не сте директно към интерактив а през някой български бозайник.
Аз смятам за най-вероятна - ти да пoлзваш десктоп базиран интерфейс на IB, вместо останалите му две алтернативи - WEB или Mobile
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеНевалидно име или парола. Няма да се плашиш. Не си сам
Коментар
-
Колко пари ви взимат за комисионни?
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеНевалидно име или парола. Няма да се плашиш. Не си сам
Коментар
-
Това е предполагам
Коментар
-
Аз си влизам съвсем нормално
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнениеИма ли клиенти на Interactive brokers тук? Някой да има проблеми с логването в момента?
Коментар
-
Някой от маркет данните не работят
Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнениеИма ли клиенти на Interactive brokers тук? Някой да има проблеми с логването в момента?
Коментар
-
Няма проблеми
Коментар
Коментар