If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всичко въври по план. Взимам думите на императора от Междузвездни войни
В икономиката на САЩ има повечe slack отколкото изглежда на пръв поглед.
Meanwhile, the jobless rate ticked up by 0.1 percentage point to 5 per cent, compared with expectations that it would hold steady. Part of the reason for the rise was people entering the labour market, said Chris Williamson, chief economist at Markit. Indeed, the labour force participation rate climbed to 63 per cent from 62.9 per cent the month prior
Лош знак за пазарите - преди минута пак ми се обадиха от някаква консултантско-брокерска къща да ме убеждават да си купувам Теслички - когато започнат да ме навиват за, обикновено следва спад.
Тези паразити просто трябва да ги напсуваш и чак тогава ще спрат да ти се обаждат.
Moody’s places US Steel’s debt rating (B1 CFR) under review for downgrade, given challenging conditions and deterioration in debt protection metrics. The review will focus on further cost savings through Carnegie Way program, spot/contract mix and ability to generate at least break even free cash flow. Separately, Moody’s reaffirmed Alcoa’s Corporate Family Rating at Ba1. The agency rated Alcoa’s outlook as negative, on weak global economic activity, slowing growth rates in China, global overcapacity, continued pressure on aluminum/alumina prices and low Midwest premium.
Лош знак за пазарите - преди минута пак ми се обадиха от някаква консултантско-брокерска къща да ме убеждават да си купувам Теслички - когато започнат да ме навиват за, обикновено следва спад.
Значи трябва да си купиш, както и с останалите ти вложения, дивидент ще има.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Model 3 ще се продава като топъл хляб. Дано не се сбият мераклиите кой да вземе, защото TESLA със сигурност месеци наред няма да могат да смогнат да задоволят търсенето.
Но въпреки това... много са им скъпи акциите...
днес Тесла добре се представя. към момента са ненадминати в продукта си.
в дългосрочен план БМВ и Ауди/Порше ще се опитат да им дишат във вратъ за съжаление доста по-бавно, но инвестицията в Порше и БМВ вече се отблагодари подобаващо
Коментар