Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЗатворих си 14 CALL BAC 350 опции от 0.04 на 0.11 добре ли е ?)))
280 % печалба...толков али е че не мога да смятам?))
Според мен, коректния резултат идва така:
Цена на продажба - цена на покупка = 0.07
Ако търсим печалбата върху инвестирания капитал, като игнорираме комисионите, таксите и всички други неспоменати разходи, получаваме:
0.04 * (Х /100) % =0.07 => X% = (0.07 / 0.04)*100 % = 175%
Между другото, аз понеже съм много умен, губя пари от къс Катерпилар.
Някакви мнения?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеJPM има преди една година 1.45 епс и 24.2 Б оборот. - цената му е 60 $ щ
Сега с 7% по-малък ЕПС и 3% по-ниска акция, би изглеждал 4% надценен)Гуд лак с това.
Коментар
� -
...
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеЧакай сега, ЕПС нали е паднал. Това прочетох. аз никога не съм притежавал банка, и Морган слабо ме вълнува. Личното ми впечатления е, че след 2009 бичът за тях, банките, бяха големите глоби за щяло и нещяло / те винаги бяха adjustвани де/. Сега, ако наистина рекетът се е свършил, това са милиарди долари. а това за лоши заеми, кредити към петролни компании и сие са просто част от бизнеса.
следващите тримесичия епс пада..оборота грубо пада печалбата пада но JPM става 70 $. Днес ЕПС е 1.35, оборота е 22.5 б и печалбата е с 7 % по малко от предното тримесичие и акцията е 4 % нагоре....само факти))
Коментар
� -
Как се печелят 80 % за два дена
Как се печелят 80 % за два дена?))
Фани мей и фреди мак преди има няма два месеца купих всяка по 15 К...веднъж да ослушам анализаторите от ЗАК, след като я купих загубих виртуално около 30-40 % ако не се лъжа. Днес съм на печалба 30-40 %. Бях ги отписъл ...преместих в един акаунт да не ги гледам..и викам ще си умра с тях...))))
А сега на далавера..голям късметлия съм - казвам ви..))
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеДа...)) Паднали са с 20 % обаче от каква цена?
))
А тенденцията?)) А това че оборота е по нисък...а от къде идва по голям ЕПС на компания която има по малко печалба и по малко оборот...? Финансово инжинерство или аз не мога да смятам? Или ни правят на глупаци?
Само икономика искам...не ща политика или конспорации)) Няма конспирация това са "глупости"
)))
Коментар
� -
В интерес на истината ей сега видях
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеМоже ако ЕПС ти е паднал с 7%, а акцията преди това с 20%. И като си обявил, че се вижда края на мултимилиардния рекет от страна на правителството, за което не съм убеден - банките ще си останат любимата касичка на политиците.)))) Значи и тоя аргумент отпада..
))))
Друг е въпроса)))) Че след следващите по ужасни ърнинги в които JPM продължава да му пада оборота печалбата и епс а...акцията се качва от 60 на 70 долара
))
Това е тотален цирк казвам ви...))
Коментар
� -
Да
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеМоже ако ЕПС ти е паднал с 7%, а акцията преди това с 20%. И като си обявил, че се вижда края на мултимилиардния рекет от страна на правителството, за което не съм убеден - банките ще си останат любимата касичка на политиците.)) Паднали са с 20 % обаче от каква цена?
))
А тенденцията?)) А това че оборота е по нисък...а от къде идва по голям ЕПС на компания която има по малко печалба и по малко оборот...? Финансово инжинерство или аз не мога да смятам? Или ни правят на глупаци?
Само икономика искам...не ща политика или конспорации)) Няма конспирация това са "глупости"
)))
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеХайде някой да ми обясни сега, ако може с "икономическа" логика...как става така че като имаш по малка печалба и оборот през последните няколко тримесичия акциите ти се вдигат с 3-4 %. Оооо да...само не и това щото са били EPS ...нишо че преди една година това тримесичие дори EPS e 1.45. Става въпрос за JPM и всички банки. Пък и всички компании почти.
Коментар
� -
Хайде някой да ми обясни сега
Хайде някой да ми обясни сега, ако може с "икономическа" логика...как става така че като имаш по малка печалба и оборот през последните няколко тримесичия акциите ти се вдигат с 3-4 %. Оооо да...само не и това щото са били EPS ...нишо че преди една година това тримесичие дори EPS e 1.45. Става въпрос за JPM и всички банки. Пък и всички компании почти.
Коментар
� -
Шегуваш се нали
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеJPM - a perfect example of under promising and over delivering.
Нещата при американските банки не са ужасно лоши.
JPM резултата му е ужасен но акциите нагоре.
Един блестящ пример за това как EPS расте...а всичко останало...печалби и оборот намаляват.
Ето затова не трябва да се гледа ПЕ и ето така стават кризите.
Когато фактите се замаскират с числа.
Коментар
�
Коментар