Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Бразилия е много приятен пазар. Един от малкото развиващи се пазари със силни демократични институции. С прекрасна демографска структура. С множество ресурси. С достатъчно много структурни проблеми, които да дават възможност за значителен напредък просто като си оправят законите. С достатъчно напрежениев обществото да изисква подобни промени. На място без геополитическо напрежение. Без силни съседи които да ги тормозят.
С изключително негативно възприемане от пазарите - което гарантира че се купува евтино. Мисля само да увеличавам вложенията си там. А и компаниите им дават брутални дивиденти.
При облигациите момента ще дойде като почне да се появява инфлация. Поради някаква според мен безумна причина, народа е решил, че повече инфлация няма да има. Според мен народа е идиот да смята така. В парична система основана на печатане на пари инфлацията е сигурно както така че слънцето изгрява от изток. Може в отделна държава да съществува дефлация за дълго време, ако изнася пари, но не и в света в цялост.
Коментар