IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
    Все се чувствах неудобно че ти бях откраднал автара. Някой ден ще те черпя бира. Все пак толкова години го ползвах. Сега си е само твой. Аз си сложих Орхан Мурад, защото ми е любим изпълнител
    Орхан с черния лебеТ

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
      Даа сделката в Доха пропаднала, пишат в Яхоо. Ами аз лично това очаквах.
      Все се чувствах неудобно че ти бях откраднал автара. Някой ден ще те черпя бира. Все пак толкова години го ползвах. Сега си е само твой. Аз си сложих Орхан Мурад, защото ми е любим изпълнител
      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Еййй и аз имам

Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
        Ясно. Разбрах. Понеже моята жена не разбира от борси и дори и да ми каже нещо няма да и повярвам, фундаментално се настроих да си дооправя джкузито и да се кисна в него цял ден. Дано да има слънце като днес
        Еййй и аз имам на покрива...и толкова му се радвах ..за незнам си колко години съм влизал аз веднъж и децата 2 пъти. Сега е празно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
          Според мен Саудитците са се приготвили за ниски цени на петрола добре. Пускаха разни кьорфишеци само и само да си продадат фютчърсите на добри цени явно и сега плеснаха пак САЩ през ръцете. Вероятно не е случайно и предстоящото гласуване в парламента за разсекретяване на докумнетите за атентаните в ню йорк.

Аз едно ми беше чудно защо на тази среща не беше и САЩ? След като с шистовото производство и отварянето на дълбоките резерви на САЩ от петрол преебаха пазара и отнеха на ОПеК възможността да контролират цените според мен те трябваше да са в първите редици да подписват.

Едно е ясно. Живеем в интересни времена.
          Единственото което целеше Саудитска Арабия с тази среща беше да прецака Иран.
          Щели да замразяват
          Какво да замразяват като те произвеждат на МАХ те дори да искат да произвеждат повече не могат
          Русия също не може повече те също произвежадат на МАХ Януарските нива бяха рекордни за всички времена.
          Иран от друга страна едва сега започва.
          А Иран е по голям проблем за Саудистска Арабия от цената на петрола.
          Саудитска Арабия се опитва по всякакъв начин да спре развитието на Иран (но напразно).
          Че сделката беше нека всички да замразим: СА на МАХ а Иран на МИН.
          Ама не мина.
          Иначе това "замразява" вече беше включено в цената.
          Цената в средносрочен и дългосрочен план е нагоре няма къде да пада повече.
          2-3-5-6-10% спад ще бъде изкупен и пак нагоре.

Коментар

Виж сега аз съм основно къс ( въппреки че мога и повече ) и малко дълъг. "Фундаментално краткосрочно" )) . В какво съм къс в другия моя форум писах и пиша от време на време какво правя.

Аз не мисля към момента да увеличавам късите нито да купувам каквото и да е и си оставам така за сега фундаментално. Щото като цяло не вярвам на нищо 100 %.
            Ако в понеделник дарк пуловете ги забележа ( вече имам всичката информация за ВЧТ, Дарк Пуловете и Алгосите ...барабар със статистики за обеми по милисекунди - НАЙ ВАЖНОТО!!! , активности и един куп друга НЕФУНДАМЕНТАЛНА но практична информация )) - ОНЛАЙН от петък вечерта - това удоволствие ми струва 8500 $ на месец , имам също индикатори за селл или бай програми от алгосите и т.н много..не знам дали ще мога да я осмисля цялата) ...та като гледам как ще се развият нещата в понеделник и ако видя силни обеми за продажби и активиране на селл програми е възможно да увелича късите...ако е по спокойно от очакваното може би ще сис тоя какъвто съм - щото изненади краткосрочни винаги са възможни заради "онези за които не искам да говоря да не ме бъзика Равния" )))))) С две думи..."ако една жена ми каже" какво да правя - ще го направя...ако не ...ще видим.)))
            Нека видим как се развиват нещата. Не искам да давам съвети но искам да чуете моето мнение и всеки да си прави сметката какъв риск и колко може да поеме. Аз лично мога...ама на мен ми е доста широко около врата след резултатите ми до момента тази година. Нищо не може да ме уплаши)))

Та такива ми ти работи...все фундаментални...
            Ясно. Разбрах. Понеже моята жена не разбира от борси и дори и да ми каже нещо няма да и повярвам, фундаментално се настроих да си дооправя джкузито и да се кисна в него цял ден. Дано да има слънце като днес

Коментар

• Даа сделката в Доха пропаднала, пишат в Яхоо. Ами аз лично това очаквах.

Коментар

• Виж сега аз съм къс и малко дълъг

Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                Кажи какво да правя утре. Щях да си довършвам работата по двора ама ако трябва ще я оставя за вторник. 2-3 милиона да направя все файда. Кой ти ги дава
                Виж сега аз съм основно къс ( въппреки че мога и повече ) и малко дълъг. "Фундаментално краткосрочно" )) . В какво съм къс в другия моя форум писах и пиша от време на време какво правя.

Аз не мисля към момента да увеличавам късите нито да купувам каквото и да е и си оставам така за сега фундаментално. Щото като цяло не вярвам на нищо 100 %.
                Ако в понеделник дарк пуловете ги забележа ( вече имам всичката информация за ВЧТ, Дарк Пуловете и Алгосите ...барабар със статистики за обеми по милисекунди - НАЙ ВАЖНОТО!!! , активности и един куп друга НЕФУНДАМЕНТАЛНА но практична информация )) - ОНЛАЙН от петък вечерта - това удоволствие ми струва 8500 $ на месец , имам също индикатори за селл или бай програми от алгосите и т.н много..не знам дали ще мога да я осмисля цялата) ...та като гледам как ще се развият нещата в понеделник и ако видя силни обеми за продажби и активиране на големи селл програми е възможно да увелича късите...ако е по спокойно от очакваното може би ще си стоя какъвто съм - щото изненади краткосрочни винаги са възможни заради "онези за които не искам да говоря да не ме бъзика Равния" )))))) С две думи..."ако една жена ми каже" какво да правя - ще го направя...ако не ...ще видим.)))
                Нека видим как се развиват нещата. Не искам да давам съвети но искам да чуете моето мнение и всеки да си прави сметката какъв риск и колко може да поеме. Аз лично мога...ама на мен ми е доста широко около врата след резултатите ми до момента тази година. Нищо не може да ме уплаши)))

Та такива ми ти работи...все фундаментални...
                Last edited by Iv_max; 17.04.2016, 22:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                  Iv сякаш се радваш на неуспехите на другите. И не приемаш съвети от никой. Така изглежда от страни. Винаги си най знаещия най можещия.
                  По-добре помисли върху думите които пише. Той за егото каза че работи по въпроса ама аз не виждам какво общо има егото му с това дали е прав или не. Обикновено хората които се радват на неуспеха на другите не дават съвети. Просто щеше да си прави парите на тях гръб вместо да се опитва да им дава съвети. Проблема е че аз май не съм видял в този форум някой да убеди друг в нещо Всеки си пее собствената песен включително и аз. Дето вика Ники, като семки пред блока. Ама пък е по-добре от нищо. Аз съм предоволен че го има. Много по-интересно е от тъпите филми по бтвиту

Коментар

Според мен Саудитците са се приготвили за ниски цени на петрола добре. Пускаха разни кьорфишеци само и само да си продадат фютчърсите на добри цени явно и сега плеснаха пак САЩ през ръцете. Вероятно не е случайно и предстоящото гласуване в парламента за разсекретяване на докумнетите за атентаните в ню йорк.

Аз едно ми беше чудно защо на тази среща не беше и САЩ? След като с шистовото производство и отварянето на дълбоките резерви на САЩ от петрол преебаха пазара и отнеха на ОПеК възможността да контролират цените според мен те трябваше да са в първите редици да подписват.

И аз съм се приготвил добре взех и къси фючърси, и къси акции на производители, и къси индекси, но все пак се притеснявам от крайния резултат на срещата!

Коментар

Какъв ден ще е само в понеделник...

Ден година храни))))
                      Кажи какво да правя утре. Щях да си довършвам работата по двора ама ако трябва ще я оставя за вторник. 2-3 милиона да направя все файда. Кой ти ги дава

Коментар

• Според мен Саудитците са

Коментар

• До всички оптимисти

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Това не е оптимизъм - това е реализъм. Ти просто никога през живота си не си виждал скъп пазар

Разбирам че те кефи да използваш термини ан гро и без никаква основа зад тях освен теории на конспирация и "една жена каза" , но ако можеш да кажеш една единствена рационална, а не емоционална причина дори защо пазара е скъп ще бъда много учуден.
                          Надявам се че се шегуваш. Толкова много фундаментални причини има пазара да пада че ще трябва да пиша до сутринта и пак няма да ми стигне времето. Най-елементарното е че в светът има толкова много запаси от всичко. Стоки, суровини. Всичко. Тези запаси яко се обезцениха заради скъпият петрол. На всичкото отгоре срещу тези обезценени активи стоят едни заеми за обортни средства. Ами банките дето потънаха с инвестициите си в шистов петрол кой ще плаща масрафа? Ами елементарното че пазара се крепи на търсене и предлагане а последните години предлагането се увеличи брутално заради ниските лихви. Куцо и сакато взе да "инвестира" Нали знаеш как се инвестира. Ив съм сигурен че е наясно. Инвестираш не защото вярваш че ще си успешен и си създал ценен продукт а за да може да има оборот и да си откраднеш едни 10-20% от този оборот. А после банката да се оправя. Не се правете на ощипани че не ги знаете тези неща. А за тези р/е 30 направо нямам думи. Скъпо ли е 30. Ми как да ми е евтино като съм купувал на 2 и то в момент в който съм очаквал повишаване на оборотите а сега очаквам точно обратното. Въобще като приказвате за 30 години наясно ли сте колко много време е това и на колко години ще бъдете след 30 години? И то при положение че за тези 30 години нещата не се осерат нито веднъж. А наясно ли сте колко е огромен шанса за тези 30 години нещата да се осерат поне веднъж. И като казах р/е 30, наясно ли сте че като пише 30 това реално е поне 60 ??? Знаеш ли как ми пука че някой е спечелил 5 лева ако собственият му капитал е намалял с 10 защото бил "инвестирал" 15 лева в проучванаия и иновации. И въобще наясно ли сте колко са вредни познанията по счетоводство при търговия на борсата?

Коментар

Ден година храни))))
                            ?

Коментар

• Какъв ден ще е само в понеделник...

Ден година храни))))

Коментар

• МЕНЕ ПЪК ТАЗИ НОВИНА НАЙ-НОГО МЕ ИЗКЕФИ:

Най-могъщите компании на Америка очесали обонго с 1 ГБ !!!

1 ГБ по-малко за сеене на войни и раздори по света - поклон пред тези най-могъщи компании !!!
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X