Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеДаа сделката в Доха пропаднала, пишат в Яхоо. Ами аз лично това очаквах.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Еййй и аз имам
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеЯсно. Разбрах. Понеже моята жена не разбира от борси и дори и да ми каже нещо няма да и повярвам, фундаментално се настроих да си дооправя джкузито и да се кисна в него цял ден. Дано да има слънце като днес
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеСпоред мен Саудитците са се приготвили за ниски цени на петрола добре. Пускаха разни кьорфишеци само и само да си продадат фютчърсите на добри цени явно и сега плеснаха пак САЩ през ръцете. Вероятно не е случайно и предстоящото гласуване в парламента за разсекретяване на докумнетите за атентаните в ню йорк.
Аз едно ми беше чудно защо на тази среща не беше и САЩ? След като с шистовото производство и отварянето на дълбоките резерви на САЩ от петрол преебаха пазара и отнеха на ОПеК възможността да контролират цените според мен те трябваше да са в първите редици да подписват.
Едно е ясно. Живеем в интересни времена.
Щели да замразяват
Какво да замразяват като те произвеждат на МАХ те дори да искат да произвеждат повече не могат
Русия също не може повече те също произвежадат на МАХ Януарските нива бяха рекордни за всички времена.
Иран от друга страна едва сега започва.
А Иран е по голям проблем за Саудистска Арабия от цената на петрола.
Саудитска Арабия се опитва по всякакъв начин да спре развитието на Иран (но напразно).
Че сделката беше нека всички да замразим: СА на МАХ а Иран на МИН.
Ама не мина.
Иначе това "замразява" вече беше включено в цената.
Цената в средносрочен и дългосрочен план е нагоре няма къде да пада повече.
2-3-5-6-10% спад ще бъде изкупен и пак нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеВиж сега аз съм основно къс ( въппреки че мога и повече ) и малко дълъг. "Фундаментално краткосрочно")) . В какво съм къс в другия моя форум писах и пиша от време на време какво правя.
Аз не мисля към момента да увеличавам късите нито да купувам каквото и да е и си оставам така за сега фундаментално. Щото като цяло не вярвам на нищо 100 %.
Ако в понеделник дарк пуловете ги забележа ( вече имам всичката информация за ВЧТ, Дарк Пуловете и Алгосите ...барабар със статистики за обеми по милисекунди - НАЙ ВАЖНОТО!!! , активности и един куп друга НЕФУНДАМЕНТАЛНА но практична информация)) - ОНЛАЙН от петък вечерта - това удоволствие ми струва 8500 $ на месец , имам също индикатори за селл или бай програми от алгосите и т.н много..не знам дали ще мога да я осмисля цялата) ...та като гледам как ще се развият нещата в понеделник и ако видя силни обеми за продажби и активиране на селл програми е възможно да увелича късите...ако е по спокойно от очакваното може би ще сис тоя какъвто съм - щото изненади краткосрочни винаги са възможни заради "онези за които не искам да говоря да не ме бъзика Равния"
)))))) С две думи..."ако една жена ми каже" какво да правя - ще го направя...ако не ...ще видим.
)))
Нека видим как се развиват нещата. Не искам да давам съвети но искам да чуете моето мнение и всеки да си прави сметката какъв риск и колко може да поеме. Аз лично мога...ама на мен ми е доста широко около врата след резултатите ми до момента тази година. Нищо не може да ме уплаши)))
Та такива ми ти работи...все фундаментални...Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Виж сега аз съм къс и малко дълъг
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеКажи какво да правя утре. Щях да си довършвам работата по двора ама ако трябва ще я оставя за вторник. 2-3 милиона да направя все файда. Кой ти ги дава)) . В какво съм къс в другия моя форум писах и пиша от време на време какво правя.
Аз не мисля към момента да увеличавам късите нито да купувам каквото и да е и си оставам така за сега фундаментално. Щото като цяло не вярвам на нищо 100 %.
Ако в понеделник дарк пуловете ги забележа ( вече имам всичката информация за ВЧТ, Дарк Пуловете и Алгосите ...барабар със статистики за обеми по милисекунди - НАЙ ВАЖНОТО!!! , активности и един куп друга НЕФУНДАМЕНТАЛНА но практична информация)) - ОНЛАЙН от петък вечерта - това удоволствие ми струва 8500 $ на месец , имам също индикатори за селл или бай програми от алгосите и т.н много..не знам дали ще мога да я осмисля цялата) ...та като гледам как ще се развият нещата в понеделник и ако видя силни обеми за продажби и активиране на големи селл програми е възможно да увелича късите...ако е по спокойно от очакваното може би ще си стоя какъвто съм - щото изненади краткосрочни винаги са възможни заради "онези за които не искам да говоря да не ме бъзика Равния"
)))))) С две думи..."ако една жена ми каже" какво да правя - ще го направя...ако не ...ще видим.
)))
Нека видим как се развиват нещата. Не искам да давам съвети но искам да чуете моето мнение и всеки да си прави сметката какъв риск и колко може да поеме. Аз лично мога...ама на мен ми е доста широко около врата след резултатите ми до момента тази година. Нищо не може да ме уплаши)))
Та такива ми ти работи...все фундаментални...Last edited by Iv_max; 17.04.2016, 22:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеIv сякаш се радваш на неуспехите на другите. И не приемаш съвети от никой. Така изглежда от страни. Винаги си най знаещия най можещия.Всеки си пее собствената песен включително и аз. Дето вика Ники, като семки пред блока. Ама пък е по-добре от нищо. Аз съм предоволен че го има. Много по-интересно е от тъпите филми по бтвиту
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеСпоред мен Саудитците са се приготвили за ниски цени на петрола добре. Пускаха разни кьорфишеци само и само да си продадат фютчърсите на добри цени явно и сега плеснаха пак САЩ през ръцете. Вероятно не е случайно и предстоящото гласуване в парламента за разсекретяване на докумнетите за атентаните в ню йорк.
Аз едно ми беше чудно защо на тази среща не беше и САЩ? След като с шистовото производство и отварянето на дълбоките резерви на САЩ от петрол преебаха пазара и отнеха на ОПеК възможността да контролират цените според мен те трябваше да са в първите редици да подписват.
Едно е ясно. Живеем в интересни времена.взех и къси фючърси, и къси акции на производители, и къси индекси, но все пак се притеснявам от крайния резултат на срещата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеКакъв ден ще е само в понеделник...
Ден година храни))))
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Според мен Саудитците са
Според мен Саудитците са се приготвили за ниски цени на петрола добре. Пускаха разни кьорфишеци само и само да си продадат фютчърсите на добри цени явно и сега плеснаха пак САЩ през ръцете. Вероятно не е случайно и предстоящото гласуване в парламента за разсекретяване на докумнетите за атентаните в ню йорк.
Едно е ясно. Живеем в интересни времена.
Коментар
-
До всички оптимисти
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова не е оптимизъм - това е реализъм. Ти просто никога през живота си не си виждал скъп пазар
Разбирам че те кефи да използваш термини ан гро и без никаква основа зад тях освен теории на конспирация и "една жена каза" , но ако можеш да кажеш една единствена рационална, а не емоционална причина дори защо пазара е скъп ще бъда много учуден.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеКакъв ден ще е само в понеделник...
Ден година храни))))
Коментар
Коментар