Самоуспокяваш се
Самоуспокяваш се.Новината хич не се знаеше. Напротив именно заради нея петрола се въстанови и то как се въстанови просто хората прибраха кинтите от късите не че някой е бил бичи.Хайде може би в петък някой вчеха някакви мерки и върна. Всъщност обаче има надежда и за теб. Въпреки че е малка и краткосрочна. Наистина нищо не се знае...щото филма е "Очаквай неочакваното" Втори сезон
))))))))) Въпрки че първия беше с такова заглавие сега не знам дали няма да го прекръстят на "Очаквай логичното". Аз съм за второто заглавие
)))
Хич, не си прав за СА. Наблюдавам ги...взимат мерки все по големи. Включтелно и с предстоящото продаваме на част от петроланта си компания и действия в посока привличане на чужди инвеститори ..предполагам че ще облекчат и условията и т.н дълго трябва да говорим. Освен това валутните им резерви са наистина впечетляващи и могат да преживеят или пък да ги изпозлват за преструктуриране на каквото могат - ще видим.
Никой не говори за фалит на банка но това не е база за успокоение.
Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение

Хич, не си прав за СА. Наблюдавам ги...взимат мерки все по големи. Включтелно и с предстоящото продаваме на част от петроланта си компания и действия в посока привличане на чужди инвеститори ..предполагам че ще облекчат и условията и т.н дълго трябва да говорим. Освен това валутните им резерви са наистина впечетляващи и могат да преживеят или пък да ги изпозлват за преструктуриране на каквото могат - ще видим.
Никой не говори за фалит на банка но това не е база за успокоение.
Коментар