IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
    Пазара като падне част от парите изчезват. А друга отиват в шорта.
    Такива работи като прочета и ме напушва леко смях... "Парите", които изчезват никога не са съществували.

Коментар

• оооо

Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
      Без да навлизам конкретно в това, което казваш... замислял ли си се, че маркет мейкърите по дефиниция трябва да имат повече от 50% от всички сделки? И освен това, съвсем нормално е да търгуват и помежду си.
      Оооо...това е един много много интересен разговор който може да продължи поне 2 часа да говоря без да спра))) само аз...ако ти мълчиш)))

Ако не мълчиш и задаваш въпроси - до сутринта)))

Много съм мислил и не само Мишо за маркетмейкърите. няма дефиниция там...има изисквания...и това наистина е много дълга тема

Коментар

• Златото му умря търговията

Златото му умря търговията - който купи купи...сега е на самотек.

Златото е много интересно...като го оставиш с нормална търговия - пада...като се появи някой купува много и го зарязва,,,,

Ако златото се търгува технически аз бих продавал на всеки спайк и купувал като няма спайк.

Докато пишех това се появи някой с 15400 поръчка...и му се изпълни

Коментар

ВЧТ, затварят яко къси на SPY.

Прибират си залужената печалба . Който изгоря..изгоря...и утре е ден))

От кого купуват? Ама как от кого...от виделите тренда))) Разбира се пишман спекуланти
          Без да навлизам конкретно в това, което казваш... замислял ли си се, че маркет мейкърите по дефиниция трябва да имат повече от 50% от всички сделки? И освен това, съвсем нормално е да търгуват и помежду си.

Коментар

• Някой хеджфонд

Някой хеджфонд или затвори яко изведнъж къси преди малко или направи покупка...не мога да разбера ама ми се струва че е първото. На Насдак.

68 хиляди акции за сеунда и нещо

Коментар

• Насдак

Насдак днес е класически случай на манипулация на пазара.

Това за което ви говоря толкова време

Коментар

• На СП

На СП първо хеджфонодвете затворриха късите...малко след това алгосите до като пък дарк пуловете продават

ВЧТ помагат с каквото могат)))

Ташак пълен....емоция било....имало емоция на пазара. Има емоция - шикалки.

Коментар

• 206.44

206.44 - е най силното ниво около тази обл;аст на SPY

за който го влече техническата търговия

Коментар

• Компютрите

ВЧТ, затварят яко къси на SPY.

Прибират си залужената печалба . Който изгоря..изгоря...и утре е ден))

От кого купуват? Ама как от кого...от виделите тренда))) Разбира се пишман спекуланти

Коментар

• Сега разбрахте ли за Насдак

Сега разбрахте ли за Насдак що продават цял ден...и как излъгаха бая народ въпреки че цената се вдигаше?))

Ако бях наистина дневен търговец с тоя софтуер щах да им еба майката.

Виж как се познава...от кога да си дълъг и от кога къс.

Ама още се уча...

Но има и такъв момент че могат да ме преебат във всяка секунда)))

Но при всички положения ще позная 100 пъти повече от измислените технически търговци или фундаменталните такива

Коментар

• А за дълго в ниаккъв случай

Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                        Реших да те послушам и да не влизам никъде другаде само GLD
                        А за дълго в ниаккъв случай. Дълги позиции ако имаш на печалба затваря и хич да не ти пука дори да изпуснеш рали - поне според мен.

Коментар

Подсети ме утре с лично собщение и ще ти дам исторически данни за златото.

Обема около 121.06 е много голям...не може да го видиш но там търговията е супер активна. Най голямата за месеца.

Но това е малко за техническите търговци ама аз не ме интересува много това
                          Ок ще ти пиша мерси

Коментар

• Подсети ме утре с лично собщение и ще ти дам

Няма проблеми за почерпка ако някога се срещнем
                            Подсети ме утре с лично собщение и ще ти дам исторически данни за златото.

Обема около 121.06 е много голям...не може да го видиш но там търговията е супер активна. Най голямата за месеца.

Но това е малко за техническите търговци ама аз не ме интересува много това

Коментар

• Виж я пак промених я

А дали може и един анализ към графиката...
                              Виж я пак промених я

Коментар

• Няма проблеми за почерпка ако някога се срещнем

Коментар

Working...
                                X