IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Сигурен съм, че няма да резбера кога ще започне мечия пазар. Не мога да кажа, че няма да ми пука, но идеята е да не продавам при спад заради самия спад.
    Тоест плана е да си вземаш дивидентите и да въртиш синджирчето. Най-доброто врем за продаване на добра акция е никога Не е лоша тактика, щом текущата дивидентна доходност да те устройва.
    Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Това е много интересно. Смяташ ли че ще разбереш точно кога ще паднат за да продадеш или не би ти пукало и би си държал акциите дори и при спад ?
      Сигурен съм, че няма да резбера кога ще започне мечия пазар. Не мога да кажа, че няма да ми пука, но идеята е да не продавам при спад заради самия спад.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Индексите и без него ще паднат над 20% в един момент, но може и да минат години до тогава. А да търгуваш злато като се надяваш на него - не ми се вижда много смарт.
        Това е много интересно. Смяташ ли че ще разбереш точно кога ще паднат за да продадеш или не би ти пукало и би си държал акциите дори и при спад ?
        Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение

У тоз се кълнем да изпрати златото над 1300 и индексите поне 20% надоле
          Индексите и без него ще паднат над 20% в един момент, но може и да минат години до тогава. А да търгуваш злато като се надяваш на него - не ми се вижда много смарт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            У тоз се кълнем да изпрати златото над 1300 и индексите поне 20% надоле
            Вся Власть Советам

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

По стандарт на човек ние сме на около 65-то място в света а САЩ са в топ 10 тоест няма как изобщо да се сравняваме .Техният стандарт е около 3 пъти по висок. Нашата цел я виждам да влезем в топ 50 при силен ръст на икономиката в следващите десет години и това е напълно постижимо ако сме в ЕС и има спад на корупцията. Тоест да се доближим до стандарта на страните от централна Европа и тогава ще има и подобряване на демографията.

Концентрацията на богатство в САЩ в топ 10% от населението до голямо степен е заради голямото прахосничество на средната класа. Хората вадят добри пари (средна годишна заплата е около 40 хиляди долара) но са затънали в кредити заради скъпи коли, къщи................... свикнали са да живеят на кредит. Но това си е личен избор - или ще стискаш дупе да станеш независим или ще робуваш на стоките - никой на сила не ги кара да пръскат толкова безразсъдно Затова и средната класа в Европа има повече активи от САЩ просто в Европа хората са по спестовни. За сметка на това топ 1% в САЩ държат огромна част от световното богатство

Не можеш да сравняваш 1:1 защото онея са на почти цял континент площ с всякакъв ресурс и са 325 млн. плюс валута световен резерв, плюс военен арсенал за 700млрд. на година и т.н. и т.н. ..... За тва те бяха топ 1 в света а ние топ 26, сега са в десятката
                Алллооо най-мощната държава в света е на некво си 6-7мо място, а не номер 1 ако искаш си го запиши на челото .....

мда сигурно напрао 18 пъти по-висок особено с наеми на некви си 30 кв в Ню Йорк от 3 бона напрао са цъфнали и вързали .... Благодарение на прахосничестово на средната класа како я пак и за тва са обеднели ?!? Ти в коя планета живееш бе Сохо ?!?

Това последното изречение е вярно, а защо е така него ти го остаям за домашно и не искам да слушам повече за прахосничество на средната класа ..... Щи дам един жокер, средната класа в САЩ има да изплаща и плаща едни 10 трилиона сметки от безмислените им войни ......
                Last edited by michaelis12; 09.05.2017, 21:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнение

не падна даже и до твойте нива, ако успя да вземеш под 300, честито!
                  Не ,не съм взел,но все още съм на мнение,че гапапа в 260-270 ерията трябва да се запълни.
                  Мога да чакам,по добре ми е да дебна добър вход,отколкото да вляза за по-малко,но по-бързо(по безопасно е)
                  Като цяла пазара си плаче за изпускане на парата,мисля,ще е тази година още.

П.С. Михаелис12,много ми намирисваш на Маранди-ти ли си?
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

честно ти каам има места в Империята дет е по-добре да живееш във Филиповци или Факултето с мангасарите съвсем без бъзик ..... аз искам Америката през 70/80те как си беше ама тва нема да се върне никога повече .....
                    По стандарт на човек ние сме на около 65-то място в света а САЩ са в топ 10 тоест няма как изобщо да се сравняваме .Техният стандарт е около 3 пъти по висок. Нашата цел я виждам да влезем в топ 50 при силен ръст на икономиката в следващите десет години и това е напълно постижимо ако сме в ЕС и има спад на корупцията. Тоест да се доближим до стандарта на страните от централна Европа и тогава ще има и подобряване на демографията.

Концентрацията на богатство в САЩ в топ 10% от населението до голямо степен е заради голямото прахосничество на средната класа. Хората вадят добри пари (средна годишна заплата е около 40 хиляди долара) но са затънали в кредити заради скъпи коли, къщи................... свикнали са да живеят на кредит. Но това си е личен избор - или ще стискаш дупе да станеш независим или ще робуваш на стоките - никой на сила не ги кара да пръскат толкова безразсъдно Затова и средната класа в Европа има повече активи от САЩ просто в Европа хората са по спестовни. За сметка на това топ 1% в САЩ държат огромна част от световното богатство

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Не ги виждам да паднат,чак до под 200,иначе би било чудесно.
                      Едва ли ще удържа порива и ще си купя още на 260-270.
                      Тази компания е много добра в обещанията,а те са най-силния катализатор за пазара.
                      Има много хляб в тях,и влизайки отново ще държа повече време,вече няколко пъти ги байвам при дипове и няма грешка,все излизат.
                      Успех.
                      не падна даже и до твойте нива, ако успя да вземеш под 300, честито!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                        Чета Михаелис и се връщам някъде в късният соц от осемдесетте години. Империализама е все така гнил, но някак си се сещам за вица за мушмулата.
                        еми чети чети и в двата случая в Америката и в Българията през 70/80те беше по-добре от ей са в 21 век в Неолиберализма. Едната беше на първо място наща беше в топ 26, са наща е в топ 60 (по данни на WB не на филанкешията) другата е още у 10 тката заради военния им арсенал. И в двете държави имаше бачкане и в двете имаше мнооо работи дет са пак ги има ама само за 5 човека. Същата раота само мащабите са по-големички при Сашовците иначе корозията и деградацията е същата ..... тамошните млади са същите гьотферени като нашите слушат си техната Рапърска чалга и ич не ги е еня къде са и за кво са тука въобще .....

Коментар

• Чета Михаелис и се връщам някъде в късният соц от осемдесетте години. Империализама е все така гнил, но някак си се сещам за вица за мушмулата.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Въпреки всичките проблеми в страната ми се живее в България но тук си е голяма кочина няма спор! спрямо кварталите в сащ , тук живеем като аборигени.
                            честно ти каам има места в Империята дет е по-добре да живееш във Филиповци или Факултето с мангасарите съвсем без бъзик ..... аз искам Америката през 70/80те как си беше ама тва нема да се върне никога повече .....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                              между другото Сохо аз разлика между България и САЩ честно казано не виждам и в двата случая заради една шепа хора дет изпотрошиха пейзажа им се еба верата хората само мащабите са различни .... в техния случай поне са заобиколени от локва не мое се изнесат ако немат кинти, а в нашия случай може поне да се изнесем даже и пеша....

P.S. в момента има засилена миграция от САЩ към Канада ако ги следиш тия раоти, но тя Канадата балдиса благодарение на комшиите си така че то се тая .....
                              Въпреки всичките проблеми в страната ми се живее в България но тук си е голяма кочина няма спор! спрямо кварталите в сащ , тук живеем като аборигени.

Коментар

• между другото Сохо аз разлика между България и САЩ честно казано не виждам и в двата случая заради една шепа хора дет изпотрошиха пейзажа им се еба верата хората само мащабите са различни .... в техния случай поне са заобиколени от локва не мое се изнесат ако немат кинти, а в нашия случай може поне да се изнесем даже и пеша....

P.S. в момента има засилена миграция от САЩ към Канада ако ги следиш тия раоти, но тя Канадата балдиса благодарение на комшиите си така че то се тая .....

Коментар

Working...
                                X