Купих си малко Трибюн Медията с офис сгради на уникални позиции, и малко ХолиФронтиер /свещен е бензинът й/ - не издържах на тънката цена за компания с почти минимален дълг.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Технически си права
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеAз пък минах на къси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеДнес затворих късите на AUD/USD които ги държах повече от месец и затова писъх тук.
Защо ги затворих? Защото един хора, които са по запознати от други хора ме посъветваха изрично да направя това. Аз не питах защо но ги послушах...щото тук не мога да питам.
И сега излязоха резултатите за GDP на Австралия и те са много много по добри от очакваното. И разбира се Австралийския долар скочи.
Дали пък моите познати не знаеха предварително пък и явно не само те след като още снощи Австралийския долар скочи внезапно?
Едно поредно доказателство че всичко е измама.
и даже съм дълъг вече малко
Коментар
-
Днес затворих късите
Днес затворих късите на AUD/USD които ги държах повече от месец и затова писъх тук.
Защо ги затворих? Защото един хора, които са по запознати от други хора ме посъветваха изрично да направя това. Аз не питах защо но ги послушах...щото тук не мога да питам.
И сега излязоха резултатите за GDP на Австралия и те са много много по добри от очакваното. И разбира се Австралийския долар скочи.
Дали пък моите познати не знаеха предварително пък и явно не само те след като още снощи Австралийския долар скочи внезапно?
Едно поредно доказателство че всичко е измама.
и даже съм дълъг вече малкоLast edited by Iv_max; 01.06.2016, 05:10.
Коментар
-
Аз пък си мисля че
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова хахаха бе просто опакован в букви израз онагледяващ мислите ми свързани със странното ти мнение че хората, в частност аз, стоим и мислим за това ти дали правиш печалби или загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеКакво за тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеТи ли първи се разпозна в името на форума?
Това Ха ха ми прилича на товоята любимка Клинтън как се смее като не знае какво да каже.
Коментар
-
Ти ли първи се разпозна
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениехахаха - айде няма нужда да се взимаш толкова на сериозно. На мен лично ама изобщо не ми дреме дали губиш или печелиш.Още пък по малко ще взема да си губя времето да ти следя хаотичната търговия
А за това че правиш глупости - това си е мое мнение. И няма как да го промениш - никога не бих играл като теб и то не за друго - ами защото си ценя парите и нямам никакво намерение да се лишавам от тях.
Това Ха ха ми прилича на товоята любимка Клинтън как се смее като не знае какво да каже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеТоя форум е...
Трябва да го кръстят
"Който не разбира - тук се спира")))
Ааа и аз губя...а?))
Колкото се радвахте, че съм загубил от еврото...Помниш ли?
С равния колко бяхте надъхани как съм правил глупости.Още пък по малко ще взема да си губя времето да ти следя хаотичната търговия
А за това че правиш глупости - това си е мое мнение. И няма как да го промениш - никога не бих играл като теб и то не за друго - ами защото си ценя парите и нямам никакво намерение да се лишавам от тях.
Коментар
-
Тоя форум е
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеСега ли го казваш, когато си направли the big short, а пазарът се вдига
Трябва да го кръстят
"Който не разбира - тук се спира")))
Ааа и аз губя...а?))
Колкото се радвахте, че съм загубил от еврото...Помниш ли?
С равния колко бяхте надъхани как съм правил глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеИма хора които обикалят като глухи кучета и само умуват... а има и такива които правят кинти.
Винаги е било и винаги ще бъде така.
Коментар
Коментар