Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеА твоя възходящ тренд сигурен ли е?
Пък това не ти отива според мен " За мене историята е по-меродавна от здравия разум "
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеПък това не ти отива според мен " За мене историята е по-меродавна от здравия разум "
Отново, няма как да съм сигурен, че ще стане точно така и сега. Но и не съм сигурен, че задължително инфлацията трябва да рязко да се вдигне, защото безработицата е ниска. Някой може да ме обори с това, че през 50-те производителността на труда и населението са растяли много по-бързо от сега. Но пък сега реално безработицата е много по-голяма от официалните 5% и дори много от тези, които имат работа работят на половин работен ден.
Коментар
-
А твоя възходящ тренд сигурен ли е?
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЗдрав разум е, но не е сигурно, че ще стане така. За мене историята е по-меродавна от здравия разум
(Т.е. сравни с друг период, който много прилича на сегашния. А не е като да няма близък прецедент.)
Пък това не ти отива според мен " За мене историята е по-меродавна от здравия разум "
Коментар
-
какво желаеш да ти кажа за Викс?
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеIv_max, за викс-а нищо не казваш?!
Всички познати ни социални системи се крепят на два стълба - нуждите човешки и страха от смъртта. От там тръгва всичко. "Справедливо" общество е невъзможно, докато съществуват зависимости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеПерфектната буря би била Брексит и Тръмп президент. Ако се случи първото, второто е почти сигурно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТесла започна възходящия си тренд от масивен шорт скуиз. Който пък се получи от първата им печалба или пък по-малка загуба вече не си спомням. При ресурсите и ресурсните компании шорт скуиза е основната причина да спре даден срив и да почне покачване.
Никога не е добре да си къс на нещо, на което много хора са много къси. Вероятността да се получат брутални загуби е съществена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ то това което казва си е здрав разум. Реално няма как да се избегне това. А това че пазарите не го калкулират просто говори че ще го калкулират на веднъж по някое време. Пуста алчност всеки гледа да играе до като музиката свири и си мисли че другите са по-големи идиоти и ще им набута на тях горещия картоф по някое време малко преди да спре да свири
(Т.е. сравни с друг период, който много прилича на сегашния. А не е като да няма близък прецедент.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеявно очакват Тръмп да стане президент
Коментар
-
Iv_max, за викс-а нищо не казваш?!
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеБез съмнение, възможно е да си представим общество...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеОкей.
Ето тук един мечи сигнал от Булард. Мисля, съвпада с нещата които ти казваш/казваше.
http://www.cnbc.com/2016/05/26/feds-...y-correct.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнениеАбсурдно е че някой имат шорт флоат по голям от целия фрий флоут..
какво точно се търгува.. някакви имагинерни акции който всъщност ги няма ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТесла започна възходящия си тренд от масивен шорт скуиз. Който пък се получи от първата им печалба или пък по-малка загуба вече не си спомням. При ресурсите и ресурсните компании шорт скуиза е основната причина да спре даден срив и да почне покачване.
Никога не е добре да си къс на нещо, на което много хора са много къси. Вероятността да се получат брутални загуби е съществена.
какво точно се търгува.. някакви имагинерни акции който всъщност ги няма ?
Коментар
Коментар