If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Принципно и аз мисля, че brexit няма да има... единственото тъпо е, че паунда спрямо еврото в момента се движи в обратна на желаната от мен посока, същото беше и със златото падаше в долари в евро не мърдаше.
Пепе и аз мисля че Брекзит няма да има ама си и мисля, че днес дъртата може да вдигне лихвата
Принципно и аз мисля, че brexit няма да има... единственото тъпо е, че паунда спрямо еврото в момента се движи в обратна на желаната от мен посока, същото беше и със златото падаше в долари, а в евро не мърдаше.
Още един ден...и още една отчаяна намеса на BOJ да спасят пазара - точно 1 час преди затварянето.
Аз предлагам всички централни банки да си направят един алтернативен пазар или всеки ден директно да сетват цените на акциите каквито преценят че трябва да бъдат а всички ние да играем като на Тото 2 )))) Всеки ден си попълваме числата, правим си залози и каквото каквото излезе това. ))
Здравейте! Интересувам се от търговия с акции и опции на NYSE, но не мога да открия борсов посредник подходящ за моя настоящ калибър.. От известно време се оглеждам за такъв, комисионните на българските са кожудерски, а останалите искат висок начален капитал (поне за мен е така). Така.. да си дойдем на думата - имам 2000 лв. кеш и близо 5 години опит на борсата ни. Изградил съм по-скоро "фундаментален" подход на инвестиране, от което може да се каже, че не съм склонен, но бих изтърпял малко по-високи такси. Какви ИП ще ми препоръчате?
Коментар