IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хора - някой има японски акции ли? Цоцал ли е дивидентчета? Има ли данък върху - и колко е той?

Днес попогледнах Nissan - стори ми се интересна - ако и падне малко по-ниско...
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
      Защо те интересува ? И друг път съм ти казвал, не съм тък сади го меря. Това въобще не важно, но ако намеря време ще се пусна в тия social trading да ми следиш позициите
      защото се хвалиш с 10,000%, това си е точно мерене
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Ами то от април 2015 до оня ден нямаше нов хай

Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
        В случая коментирам чисто технически. Техниката казва, че ако в продължание на повече от година няма нов хай, а амплитудата на волатилността надолу се увеличава значи има 90% вероятност да е началото на мечи пазар. Но ал тайм хай-я разваля тази статистическа "зависимост".
        Ами то от април 2015 до оня ден нямаше нов хай.

А на какво се дължи алл тайма ти хай? ))

Коментар

• Може ли някой да ми каже

Може ли някой да ми каже какъв би бил мотива една акция на компания която е на загуба години наред, има оборот между 100 и 200 милиона на година да има пазарна капитализация от 1,7 милиярда? И при това не е супер известна или някакъв голям хит.

Говоря за конкретна компания.. разбира се която няма да кажа коя е по някакви причини...но дори да не е тя има много такива.

Какво би могло според вас да направи така че цената и да отиде в небесата?

а/ Инвестиционни надежди ? ( тя прави оборот от 150 милиона и губи разбира се, колко оборот трябва да прави за да почне да печели че чак да струва близо 2 милиярда. Целия оборот от създаването и няма 400 милиона..само оборота )
          б/ Психология?
          в/ Технически анализ?
          г/ Алгоритмична търговия? ( в смисъл...алгортмите вдигат цената щото тренда е бичи )
          е/ Откровенна манипулация

Изберете едно то по горните ))

А, и забравих да кажа че среднодневния оборот на търгувани акции е около 400-500 к. в смисъл е пак горе долу ликвидна.
          Last edited by Iv_max; 24.08.2016, 22:39.

Коментар

Университета дава добра платформа, но трейдинга е повече психология и топки. Там не може се научи тва, но базата е важна както и да създадеш контакти ако не с колеги, тона колежки хаха
            За всеки успешен бизнес се иска психология и топки. Но образованието също е много важно. Може и на ЛС да ми пратиш линк на университета

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Само с една подробност, колкото и да се о-бичава доста на преклонна възраст си е добичето.
              Не усещаш ли усилията му и тежкото му дишане...а и стероидите действат до време

Появи ли се хубава пика в ръцете на правилния матадор и края му ще е бърз.
              В случая коментирам чисто технически. Техниката казва, че ако в продължание на повече от година няма нов хай, а амплитудата на волатилността надолу се увеличава значи има 90% вероятност да е началото на мечи пазар. Но ал тайм хай-я разваля тази статистическа "зависимост".

Коментар

• Първоначално изпратено от elit19 Разгледай мнение
                Не спирай да споделяш. Аз в момента се уча и с интерес ти проследявам действията.Да попитам и в кой университет си учил , добро образование си получил.
                Университета дава добра платформа, но трейдинга е повече психология и топки. Там не може се научи тва, но базата е важна както и да създадеш контакти ако не с колеги, тона колежки хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                  иии колко ти е доходността на целия портфейл от началото на годината?
                  Защо те интересува ? И друг път съм ти казвал, не съм тък сади го меря. Това въобще не важно, но ако намеря време ще се пусна в тия social trading да ми следиш позициите

Коментар

• не!!!!!!!!! мишето каза че няма да има падане . аз му вярвам . той ги разбира нещата

Коментар

• Еиднствения ден от сума време насам

Еиднствения ден от сума време насам в който няма гапове на централните банки.

Спрат ли да купуват - СП - ще е 160.

Коментар

Провери в темата Дакс. Сделката и инструмента са пуснати както е присъщо за мен. 75% процента от количеството е продадено от 8 цента на 10 цента. 25% процента си останах лонг. Тогава дойдоха новините за потенциално сливане между линде и prахair.Акцията се изстреля с 10-12% и таи като опцията бе slight otm, движението + високата волатилност доведоха до огромен скок. Да съм честен: имах и къса позиция в немския амазон ( zalando), кадето след страхотни новини акцията скочи 20-25%. Добре че отвори само с 5 % гап и загубих около 15 цента (стоп не го хвана ) като цяло спекулативното ми портфолио варви добре, но семейна дела не ми дават време за повече ...
                        иии колко ти е доходността на целия портфейл от началото на годината?
                        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                          От техническа гледна точка, проблемът на мечата теза е че имаме ал тайм хай. Така че графиката в момента върви към "о-бичаване".
                          Само с една подробност, колкото и да се о-бичава доста на преклонна възраст си е добичето.
                          Не усещаш ли усилията му и тежкото му дишане...а и стероидите действат до време

Появи ли се хубава пика в ръцете на правилния матадор и края му ще е бърз.

Коментар

Аз пиша от скука между треидовете. Нито искам да ме следва някои, нито очаквам нещо. Както често съм писал, в това съм нерационален . Пък и имам сантимент към този форум откакто бях студент, но нивото е отвратително ниско сравнение с тогава...
                            Не спирай да споделяш. Аз в момента се уча и с интерес ти проследявам действията.Да попитам и в кой университет си учил , добро образование си получил.

Коментар

• X съм пуснал къс от 22 с цел 18

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                                чудя се какво правят всички онези милиардери като сорос които се набухаха с пут опции вържу s&p
                                Поне отчасти са ги затворили и са глътнали малко вода. Не вярвам да се набухват все повече и повече. Гаранция за сурване надолу в следващите месеци няма.

Коментар

Working...
                                X