За Майлън
Нормално казваш за Майлън. Имат си продукт който е на 100 години и е съвсем нормално да му вдигнат цената от 100 на 600, съвсем нормално е с помоща на държавата т.е с финансова подкрепа на няколко демократа в това число и фондацията на Клинтън да прокарат закон всички училища и после всички самолетни компании да имат задължително вече скъпия комплект и с няколко регулации да убият конкуренцията възможна ( не ми се влиза в подробности ) . Значи нормално е бизнеса ти да е не да инвестираш в проучвания а да продаваш едно нещо с 10 хиляди процента печалба и с тея кинти да стане компанията ти от 1 на 10 милиярда примерно с фундамент вдигнатата ти цена на нещото.
Краен съм разбира се и не съвсем прав .
Но принципно това е в основата на бисектора.
Вземи Гилд. Имал ръст. Ок. Колко ще е ръста ако продава същото нещо на цени като в европа и азия? Що в щатите се продава по скъпо? Ами щото има кой да плаща...застрахователите и държавата то който има застраховка. И в резултат няма такава висока застраховка никъде по света както в щатите. Който е беден - мре. А обамакеар еба майката и на половината застрахователи за капак.
Много лайна има в щатите ама здравеопазването е едно от най миришещите.
Но това пак няма никакво значение. Щото бизнеса с акции не може да е фундаментален вече. Не че не може биосектора да избухне на горе...може. Ама не фундаментално.
Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Краен съм разбира се и не съвсем прав .
Но принципно това е в основата на бисектора.
Вземи Гилд. Имал ръст. Ок. Колко ще е ръста ако продава същото нещо на цени като в европа и азия? Що в щатите се продава по скъпо? Ами щото има кой да плаща...застрахователите и държавата то който има застраховка. И в резултат няма такава висока застраховка никъде по света както в щатите. Който е беден - мре. А обамакеар еба майката и на половината застрахователи за капак.
Много лайна има в щатите ама здравеопазването е едно от най миришещите.
Но това пак няма никакво значение. Щото бизнеса с акции не може да е фундаментален вече. Не че не може биосектора да избухне на горе...може. Ама не фундаментално.
Коментар