IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
    Имаш уникано чуство за самосъхранение.

Отричаш като вероятно всичко което не ти пасва на разбирането и почваш да фантазираш как - ще се преебе някой "щото е много умен" а не видял "толкова много неща" като тебе )))

Като те слушам - си видял...да не казвам кво си видял))
    Послужило ми е добре до сега, не смятам да си променям поведението. Нямам никакви проблеми да приемам в съзнанието си и корено противоположни идеи едновременно. Просто нямам навика да слагам пари на чужди идеи.

И да - ако бях слушал всичките истории които един или друг ми пробутва за това как могат да се направят едни яки кинти нищо добро нямаше да е излязло.

Коментар

• Сега ще се хвалим и с това кой какви измамници познава ли?

Коментар

• Хубо...

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Че то никой с акъла си не вярва и на една дума на това което приказват правителства и медии. Аз най-много пари съм правил като съм залагал срещу тях. Това не е измама - просто са некадърни политициите, а медиите са тотално не в час.
        Хубо...да направим една кратка "равносметка" )

- Не вярваш на медии, политици и т.н
        - Не вярваш на анализатори
        - Не вярваш на себе си - щото си казвал че нямаш идея какво ще направи пазара
        - Не вярваш на консиративни теории

В какво вярваш?

Коментар

• Ами да ти кажа самочуствието ми е значително верно е...

Хахаха - ама самочувствието ти е бая надуто. Все пак съм бил на тези пазари в пъти повече години отколкото ти. Със сигурност съм видял много повече неща от теб
          Ами да ти кажа самочуствието ми е значително верно е...подхранва се от резултатите ми....

Коментар

• Имаш уникано чуство за самосъхранение

Не че са точно измами. реално често е даже нещо съвсем законно. Просто ти пробутват някаква история, като те убеждават че ти си от малкото запознати, погъделичкат самочувствието, убедят те да вкараш пари - може даже в началото да печелиш - дори да печелиш много. И след това всичко се срутва - но никой не ти е казал кога ще се срути. Напротив - дори и когато нещата пада те убеждават че това е само временно.
            Имаш уникано чуство за самосъхранение.

Отричаш като вероятно всичко което не ти пасва на разбирането и почваш да фантазираш как - ще се преебе някой "щото е много умен" а не видял "толкова много неща" като тебе )))

Като те слушам - си видял...да не казвам кво си видял))

Коментар

• Че то никой с акъла си не вярва и на една дума на това което приказват правителства и медии. Аз най-много пари съм правил като съм залагал срещу тях. Това не е измама - просто са некадърни политициите, а медиите са тотално не в час.

Коментар

• За теб представата за имама

Не, това съм го виждал напрактика десетки пъти. Често даже и мастър измамника се оказва с двата крака. Ако се бях водил от подобни "типове" да съм фалирал 15 пъти последните 15 години.
                За теб представата за измама е погрешна вероятно.

Да си истински измамник е изкуство...а ти явсно си комуникарл със селски измамници. ))

Измамата не е измама в 21 век. Това е много уважаван бизнес от всички...медии, правителства друг бизнес... и т.н.

Аз го наричам измама...но на практика много хора го наричат..ерудиция...образование...усет и бла бла... но си е чиста измама ))

Коментар

Къде бе батка си го виждал пиленце сладко.....
                  Хахаха - ама самочувствието ти е бая надуто. Все пак съм бил на тези пазари в пъти повече години отколкото ти. Със сигурност съм видял много повече неща от теб

Коментар

Основния въпрос е какво е измама?

какво според теб е измама на пазара?

Ако аз имам достъп до информация която ти нямаш но принципно е достъпна...аз мамя ли те?
                    Не че са точно измами. реално често е даже нещо съвсем законно. Просто ти пробутват някаква история, като те убеждават че ти си от малкото запознати, погъделичкат самочувствието, убедят те да вкараш пари - може даже в началото да печелиш - дори да печелиш много. И след това всичко се срутва - но никой не ти е казал кога ще се срути. Напротив - дори и когато нещата пада те убеждават че това е само временно.

Коментар

• Къде бе батка си го виждал

Не, това съм го виждал напрактика десетки пъти. Често даже и мастър измамника се оказва с двата крака. Ако се бях водил от подобни "типове" да съм фалирал 15 пъти последните 15 години.
                      Къде бе батка си го виждал пиленце сладко.....

Коментар

Ей това е успокоението на лузърите

Коментар

• Основния въпрос е какво е измама?

От последното колкото се печелят толкова се и губят пари. Всъщност може би повече се губят - защото този който мами е мног опо лесно да измами шепа наивници, вярващи си, че те са от страната на измамниците, отколкото да измами пазара.
                          Основния въпрос е какво е измама?

какво според теб е измама на пазара?

Ако аз имам достъп до информация която ти нямаш но принципно е достъпна...аз мамя ли те?

Коментар

• Ей това е успокоението на лузърите

От последното колкото се печелят толкова се и губят пари. Всъщност може би повече се губят - защото този който мами е мног опо лесно да измами шепа наивници, вярващи си, че те са от страната на измамниците, отколкото да измами пазара.
                            Ей това е успокоението на лузърите

Коментар

Само последното е вярно.

Но много хора примеат измамата за ъкъл.

Коментар

• Само последното

Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                                There are three ways of making money in this business - be the first, be smarter or cheat
                                Само последното е вярно.

Но много хора примеат измамата за ъкъл.

Коментар

Working...
                                X