Декември, май ФЕДа пак ще е пас. С този 1% икономически ръст. Прекалено много глупости приказват тези гуверньори. Какъв е смисълът от тези риторични инверсии?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеА влака от летище Кенеди до Ню Йорк? Леле каква бракма нечувана.
А метрото... думи нямам
Не виждам как наливане на пари назаем в релси и други такива ще оправи положението, ама щом казваш...Ако беше такава далавера, частен капитал, щеше да се е налял вече.Last edited by snaky; 23.09.2016, 00:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеСАЩ имат нужда, по някои сметки, от около трилион долара инвестиции в инфраструкура в следващите няколко години само за да поддържат нивото. Не знам дали си кацал на летище Кенеди - аз се почувствах все едно кацам в Мексико Сити.
А метрото... думи нямам
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЧудесна рецепта. Никога до сега не е правено. Чакай да се сетя: строене на пътища и мостове към нищото и летища, на които не кацат и излитат самолети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеТрябва да почва "войната". Т.е. трябват големи фискални стимули - харечене за инфраструктура.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеTeхнически за мене е в модул трипъл топ на тия нива.
Не брейкне ли успешно над 300 - няма са добре нещата.
Фундаментално - средно и лонгтърм - ще си аутпърформва спайчо без проблем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЗа IBB нищо не мисля. Не съм проучвал от кои компании се състои и нямам ясна представа, дали биотекът ще прави все по-големи печалби в бъдеще.
-----------------------
По-сигурен съм, че след 10г. хората ще използват Гугъл, американците ще пазаруват мебели в Хоум Дипо, хората ще купуват маратонки Найк и Адидас, жените ще купуват продуктите на Хенкел, хората ще сърбат кафе в Старбъкс и за ще плащат предимно с Виза и МастърКард.
Може не всичко това да е вярно, но повечето мисля, че ще се окаже вярно
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеМишо какво мислиш за IBB ?
-----------------------
По-сигурен съм, че след 10г. хората ще използват Гугъл, американците ще пазаруват мебели в Хоум Дипо, хората ще купуват маратонки Найк и Адидас, жените ще купуват продуктите на Хенкел, хората ще сърбат кафе в Старбъкс и за ще плащат предимно с Виза и МастърКард.
Може не всичко това да е вярно, но повечето мисля, че ще се окаже вярно
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеМишо стига с таз пропаганда! Не ти ли омръзна да си губиш времето, четейки тези парцали?
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеКво общо има ситуацията от 50-те години с днес? Светът се е променил 100 пъти от тогава. Не си ли даваш сметка, че тогава, американците излизат победители от войната, взимат технологии от Германия без пари като репарации,целият свят им дължи пари, а те са кредитори и раздават пари с лопатата, които обаче трябва да им се върнат с лихвите. Целият свят е опустушен, а те са си ок. Има недостиг на всичко, а те могат да произведат и доставят абсолютно всичко. Естествено, че планината дългове тогава не е била никакъв проблем.
Е представи си, днес положението е точно обратното. Война не е водена. Нищо не е разрушено, освен няколко арабски държави. Има свръхпроизводство почти във всеки сектор, разтеж слаб клонящ към 0. Тези същите са се превърнали от кредитор на длъжник на целия свят, който им дава назаем, за да вържат дефицита. Нищо общо няма.
След войната бизнесът е очаквал всичко да се сгоромоляса, защото е изкуствено.
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЕ представи си, днес положението е точно обратното. Война не е водена.
Коментар
-
Не леж на туй ухо
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеTeхнически за мене е в модул трипъл топ на тия нива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Коментар
-
Вече не са толкова
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеMи що, лошо ли ще да им е.
На тяхно място като не знам какво да правя 200-250Б кеш ги вадя и си купувам старбъкса и гилиъд, тъкмо си рият дъната и двете.
И ставам тотално диверсифициран конгломерат. Няма как да падне на едноцифрено ре тогава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеМишо какво мислиш за IBB ?
Коментар
Коментар