Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеНякой има ли представа yield-a на 10Y treasury защо така потегли нагоре ?
Да не би Китайците да пращат съобщение на Тръмп
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеКъде е това тук? На БФБ или на NYSE?"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеФангчетата и яблъките 4-5% на червено.
Ще се бъзикат с перчема, а....Ква е връзката
Коментар
-
Дау нови рекорди прави а беше голям страх от Тръмп. Изборите свършиха и сега ще видим реално какво мисли и ще направи Тръмп.
Сигурен съм че адски много хора шортиха пазара и понесоха огромни загуби. Да не забравяме че Тръмп продава имоти именно на тези хора които контролират голямата игра та не ми се вярва да не се вслушва в тях и ФедВиж ако беше някой краен консерватор от Южните щати друго щеше да е настроението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеНе че се оплаквам, ама кво стана в крайна сметка?! Побъркаха ли се? Викса падна с 23%! Дау се върна на предния АТН с над 1000 пункта разлика между дъното и върхаГоспод ли избраха за президент, небето ли им падна на главата, що ли? 1
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеНапазарих Tesla на 182 секси ми се вижда на тези нива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение+1
прав си ама за какво да излиза-тук си ни е добре на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеБФБ-то му разказаха играта с този ЕТФ. Записват, записват...при нашата ликвидност представяш ли си, ако някой реши да излиза. Софка ще иде на 50
Както и да е, сесията на NYSE кефи отвсякъде. Отдавна не е имало толкова интересна. Направо бяхме заспали последните седмици. Дано само Тръмп да изгони другото бабе, ще стане лудница
прав си ама за какво да излиза-тук си ни е добре на всички"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
Коментар