IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
    Но можеш да го демострираш като правеше Ники.
    Аз не правя дейтрединг, от месеци насам съм казал че съм нетно къс - нищо не се е променило - нямам нито една сделка в тази посока от тогава. Продължавам да съм къс, нито съм увеличил процента на късите, нито съм ги намалил. Към момента съм някъде по на -3% от късите ми - така че още съм на червено от късия ми залог.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Не се приемам за ас, но аз го правя по интуиция. Няма как да го обясня, защото няма някакво правило.
      Но можеш да го демострираш като правеше Ники.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
        Дали асовете на маркет тайминга ще споделят в реално време как го правят?
        Не се приемам за ас, но аз го правя по интуиция. Няма как да го обясня, защото няма някакво правило.

Коментар

• Дали асовете на маркет тайминга ще споделят в реално време как го правят?

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
            Разбирате ли сега отново за какво става въпрос?

Всеки ден се играе различно нещо.

Днеска луди ни направиха с тея индекси но това хайде майната му...ама движенията на среброто и златото са показателни за нагласена игра.

Няма да се учудя ако утре или след някой ден среброто не се качи 10 %
            играта е в центъра.....който ги разбира печели от волатилност,който като мен не е наясно.....гледа и се опитва да си обясни движенията от днес....какво ли ще видим още през настоящия месец
            "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• И аз в личния си акаунт съм къс на индекси

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Що, аз съм нетно къс на индекси, къс на злато и къс при лихвите. И между другото съм нетно дълъг в еврови активи - но това е по-скоро случайност. Първите три се връзва прекрасно да се движат в тази посока. Странно би било ако лихвите скачат и златото скача. също както ако лихвите растят, и акциите също растят - поне при настоящия ръст на печалби - или по-скоро спад на печалбите.
              И аз в личния си акаунт съм къс на индекси и на някой компании. И малко дълъг но личния ми акаунт вече не ми е толкова интересен

Коментар

• Ние не можем да си позволим лукса да си губим времето

Аз не съм дейтрейдър, държа неща с месеци и години - и риска в германските ми се струва доста по-висок от риска в американските - при положение че ЕЦБ още купува.
                Ние не можем да си позволим лукса да си губим времето да чакаме с години.

Въпреки че днес до като уцели посоката компютъра изгубихме малко кинти които почти сме си ги върнали вече.

Коментар

То логика винаги можеш да намериш...във всичко. Но постфактум.
                  Що, аз съм нетно къс на индекси, къс на злато и къс при лихвите. И между другото съм нетно дълъг в еврови активи - но това е по-скоро случайност. Първите три се връзва прекрасно да се движат в тази посока. Странно би било ако лихвите скачат и златото скача. също както ако лихвите растят, и акциите също растят - поне при настоящия ръст на печалби - или по-скоро спад на печалбите.

Коментар

• Алготимите показват че е нарушен тренда

Алготимите показват че е нарушен тренда и ще стане "страшно" след 213.4

Коментар

фютчерси ZB и ZN но германските за значително повече
                      Аз не съм дейтрейдър, държа неща с месеци и години - и риска в германските ми се струва доста по-висок от риска в американските - при положение че ЕЦБ още купува.

Коментар

• То логика

А на мен всичките движения днес ми се струват напълно логични - освен лекото поскъпване на еврото - което бе донякъде изненада.
                        То логика винаги можеш да намериш...във всичко. Но постфактум.

Коментар

• Ааа и ние имаме

И мойте къси американски облигации се движат доста добре
                          фютчерси ZB и ZN но германските за значително повече

Коментар

Днеска луди ни направиха с тея индекси но това хайде майната му...ама движенията на среброто и златото са показателни за нагласена игра.

А на мен всичките движения днес ми се струват напълно логични - освен лекото поскъпване на еврото - което бе донякъде изненада.

Коментар

• Разбирате ли сега отново за какво става въпрос?

Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                              Златцето се засили надолу ....а индексите го следват-кой ли сбърка посоката?

Коментар

Равен,кола ми за 10 годишните германски излиза добре ))
                                И мойте къси американски облигации се движат доста добре

Коментар

Working...
                                X