Първоначално изпратено от Misho ILIEV
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе се приемам за ас, но аз го правя по интуиция. Няма как да го обясня, защото няма някакво правило.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеДали асовете на маркет тайминга ще споделят в реално време как го правят?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеРазбирате ли сега отново за какво става въпрос?
Всеки ден се играе различно нещо.
Днеска луди ни направиха с тея индекси но това хайде майната му...ама движенията на среброто и златото са показателни за нагласена игра.
Няма да се учудя ако утре или след някой ден среброто не се качи 10 %"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
И аз в личния си акаунт съм къс на индекси
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЩо, аз съм нетно къс на индекси, къс на злато и къс при лихвите. И между другото съм нетно дълъг в еврови активи - но това е по-скоро случайност. Първите три се връзва прекрасно да се движат в тази посока. Странно би било ако лихвите скачат и златото скача. също както ако лихвите растят, и акциите също растят - поне при настоящия ръст на печалби - или по-скоро спад на печалбите.
Коментар
-
Ние не можем да си позволим лукса да си губим времето
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз не съм дейтрейдър, държа неща с месеци и години - и риска в германските ми се струва доста по-висок от риска в американските - при положение че ЕЦБ още купува.
Въпреки че днес до като уцели посоката компютъра изгубихме малко кинти които почти сме си ги върнали вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеТо логика винаги можеш да намериш...във всичко. Но постфактум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениефютчерси ZB и ZN но германските за значително повече
Коментар
-
То логика
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеА на мен всичките движения днес ми се струват напълно логични - освен лекото поскъпване на еврото - което бе донякъде изненада.
Коментар
-
Ааа и ние имаме
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИ мойте къси американски облигации се движат доста добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеРазбирате ли сега отново за какво става въпрос?
Днеска луди ни направиха с тея индекси но това хайде майната му...ама движенията на среброто и златото са показателни за нагласена игра.
Няма да се учудя ако утре или след някой ден среброто не се качи 10 %
Коментар
-
Разбирате ли сега отново за какво става въпрос?
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеЗлатцето се засили надолу ....а индексите го следват-кой ли сбърка посоката?
Няма да се учудя ако утре или след някой ден среброто не се качи 10 %
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеРавен,кола ми за 10 годишните германски излиза добре ))
Коментар
Коментар